logo Casalina

Stormvogels Drieslinter gaan opnieuw een kleurrijke uitdaging aan

Stormvogels Drieslinter gaan opnieuw een kleurrijke uitdaging aan
De Stormvogels Drieslinter genieten na van een zege

De Stormvogels Drieslinter lieten het voorbije seizoen van zich spreken met een vijfde plaats, zoals verwacht konden ze af en toe scherprechter spelen in de competitie. De fysiek sterke derdeprovincialer zag zijn T2 Peeters en een speler stoppen. Aan inkomende zijde versterkte een kwartet het team aan de Molenweg.

De blauw-witten moeten normaal gezien nog een tandje kunnen bijsteken komende jaargang. Het is wel spijtig dat ze sterke spelers Jeroen Janssens en Kevin Flawinne moeten missen als gevolg van een zware blessure en een daaropvolgende operatie.

Middenvelder Joni Poulussen blikt terug én vooruit

“Echt ambities hebben we met onze club niet onmiddellijk. We gaan uit van een toffe bende en als we die kunnen behouden, dan zijn we gelukkig. We hadden vorig jaar weleen weddenschap lopen onderling met de spelers en met het bestuur. Die bestond eruit dat als we 45 punten haalden, we ons haar zouden afscheren of blonderen. Iedereen kon vrij kiezen. Achteraf bekeken hadden we natuurlijk prijs met 49 punten, mogelijk is er komend seizoen iets soortgelijks mogelijk. We zijn benieuwd naar onze reeks maar bekijken Boutersem United en de degradanten uit tweede provinciale als reeksfavorieten. ”

In: T2 Christophe Vanroelen (Bunsbeek), Yassine El Hajli (VZ Glabbeek), Samir Makrache (Gingelom), Amine Rega (Waanrode) en Joris Vandereycken (Meldert).
Out: Jonas Verhaegen (stopt) en T2 Stefan Peeters (stopt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *