logo Casalina

Stijn Baudet scoort vijf keer op twee wedstrijden én enkele dagen tijd!

Stijn Baudet scoort vijf keer op twee wedstrijden én enkele dagen tijd!
Stijn Baudet op toerental bij Elewijt Foto: Hans Junius

Het voorbije weekend liet Bomberspits Stijn Baudet voor zijn KCVV Elewijt thuis twee treffers optekenen in de 6-2-winst tegen KVC Haacht. Midweek was het tijd voor een hattrick, eveneens thuis, tegen FC Geetbets. Tegen hen scoorde hij een hattrick. Komende zaterdagavond zou het hoogtepunt van het drieluik moeten volgen met de uitmatch in de vorm van de topper van tweede Elewijt op het veld van leider KFC Herent.

Voor Baudet is het cijfer vijf verspreid over één of twee wedstrijden geen unicum…

“Ik heb enkele jaren geleden met Rotselaar er eens vijf gemaakt tegen Erps-Kwerps op één match gemaakt. Dat was een thuismatch die eindigde op 5-1”, herinnerde hij zich. “Tegen Haacht en Geetbets mocht ik na lange tijd nog eens starten en wou ik laten zien dat ik hoor te starten. Ik heb veel op de bank gezeten tot nu toe en ik heb twee weken gemist door in quarantaine te zitten, daardoor zit ik nog maar aan acht doelpunten. Ik denk dat met dit Elewijt in het kampioenschap nog veel moois kan gebeuren. De ambitie blijft om zo hoog mogelijk eindigen. Als we ons niveau blijven halen en gespaard blijven van blessures, bekijk ik het hoogste schavotje nog altijd als haalbaar. Die eerste stap daartoe kan zaterdagavond gezet worden.”

Als Veltemnaar zou Baudet graag de buren van KFC Herent maar al te graag een hak zetten.

“Ik ben en blijf een Veltemnaar. Ik ben er geboren en opgegroeid, met andere woorden de rivaliteit naar “de buren van Herent” toe, blijft toch beetje in mijn lijf zitten. Als er gewonnen kan worden in Herent, gaan we het niet laten liggen. Het zal niet makkelijk worden omdat ze tot nu toe een perfect parcours hebben afgewerkt. Ik verwacht sowieso een schitterende voetbalpot tussen misschien wel de twee beste ploegen van deze reeks.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *