logo Casalina

Standaard Meerbeek moet zich na oplawaai thuis herstellen tegen Houtem-Oplinter

Standaard Meerbeek moet zich na oplawaai thuis herstellen tegen Houtem-Oplinter
Standaard Meerbeek anno 2022-2023 in zonnigere tijden

Na een prima zeven op negen stonden de blauwen van Standaard Meerbeek gezellig in de middenmoot. Voorbije speeldag liep alles verkeerd op het veld van KV Tervuren-Duisburg en kregen ze een 8-1 om de oren. Volgende zondag ontvangen ze zesde VC Houtem-Oplinter dat twee punten meer telt, hoog tijd om te reageren voor eigen volk zijn ze van mening bij Standaard.

Trainer van de promovendus David Verbeek wilt twee zaken recht zetten.

“Het was een offday op Tervuren-Duisburg, hoop ik. Ik mik op een rechtzetting. We waren goed bezig na de winterstop, maar deze nederlaag kwam wel aan. Ik vond ze wel goed, maar we geven ook wel een aantal goals cadeau. Laat ons al kijken naar volgende speeldag, thuis tegen Houtem hebben we iets goed te maken, denk ik, zeker voor de supporters”, wist coach Verbeek die al voor volgend seizoen verlengde aan de Wijngaardstraat. “In de heenronde zijn we in het Tiense met 1-0 gaan verliezen.  Daar verdienden we misschien wel een gelijkspel. Aan ons nu om aan te tonen dat dit zo was en het laken naar ons toe te trekken, de drie punten te pakken en in de veilige zone te blijven.”

Standaard Meerbeek ontvangt zondagnamiddag om 15 uur in het kader van de 21ste speeldag VC Houtem-Oplinter, alle supporters welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *