Q8 tempo oil banner

 

logo Casalina

Sporting Kortenberg wint clash bij tweede Betekom B en pakt 61 op 63!

Sporting Kortenberg wint clash bij tweede Betekom B en pakt 61 op 63!
De elf die starten voor Kortenberg zagen nog geen enkele match verloren gaan

Autoritaire leider in vierde provinciale c, Sporting Kortenberg, haalde het op verplaatsing bij tweede KAC Betekom B. Het was op scorevlak nipt, maar de punten zijn binnen. De geel-zwarten kwamen op voorsprong via Andries, op het uur maakte Betekomnaar Godier op strafschop gelijk. Met nog een kwartier te gaan vuurde topscorer Du Mong, de beslissende 1-2 binnen.

Trainer Werner Lambaerts slaakte een enorme zucht van opluchting, zijn troepen zijn nog steeds ongeklopt.

“Het was een wedstrijd met veel drang naar voren van beide ploegen, dat was een leuk gegeven. Zij speelden vooral kansen bij elkaar via hoge ballen, wij probeerden dit over de grond te doen. Jammer genoeg zagen we drie van onze kansen van de lijn gehaald, anders was het minder spannend geweest. Het betekende voor mij zeker een verdiende overwinning. Zij scoren op een terechte strafschop de gelijkmaker, niet zo lang na onze 0-1. Dit gebeurde net nadat de mogelijke 0-2 was afgekeurd, gelukkig liep het nog goed af.”

Ongeklopt betekent niet onbevreesd…

“We hebben momenteel een strakke 61 op 63 punten staan, enkel bij buur Sporting Erps-Kwerps gingen we iets meer dan een maand geleden gelijk spelen. We ontvangen komende zondag vierde Olympia Wijgmaal B, dat vind ik echt een goede ploeg. Het verloopt resultaatsgewijs prima, hopelijk volgt daarop dan ook een logische titel.”

Geef een reactie