Q8 tempo oil banner

 

logo Casalina

Sporting Kortenberg wil vol voor de promotie gaan

Sporting Kortenberg wil vol voor de promotie gaan
Sporting Kortenberg in het seizoen 2019-2020

Trainer Werner Lambaerts is bij vierdeprovincialer Sporting Kortenberg komend seizoen zijn vijfde jaargang aan de slag en vertoont grote motivatie. Met drie nieuwe spelers een zes jeugdspelers die doorschuiven naar de selectie voor de A-kern is zijn kern ook aanzienlijk breder dan in het verleden vaak het geval was.

“In het verleden speelde die beperkte kern me soms parten, soms kwam ik tot twaalf spelers het eerste team waardig. De rest was dan jeugd die op de bank zat, dat was soms niet makkelijk. Nu is iedere positie dubbel bezet, dat is aangenamer werken. Behalve Kelian Chen (Klim-Op Begijnendijk) vertrok er niemand, iedereen heeft enthousiast bijgetekend”, wist trainer Lambaerts.

Doelman Ingmar Liekens komt over van HO Veltem, polyvalente middenvelder Yentl Swinnen (Sportief Rotselaar B) en David Mulenga (HO Bierbeek B) zijn de overige nieuwkomers. Van uit de U21 komen zes talenten mee aanschuiven in de A-kern. Het gaat om verdedigende middenvelder Dries Froidmont, rechterflank Mauro Verheyden, nummer tien Karel Malezsewski, middenvelder Luca Lommelen, aanvallende middenvelder Zowie Thys en verdediger Obi Vangronsveld.

“We moeten met dit Sporting Kortenberg voor de top in onze reeks spelen. Zowel het bestuur, de staff en de spelers willen volop meedingen voor promotie naar derde provinciale. Ik bekijk voorts nog KFC Werchter en VC Bertem-Leefdaal B als kandidaten om te stijgen, voorts ben ik benieuwd naar wat het nieuwe SK Kampenhout B zal kunnen betekenen in onze reeks”, besluit de zoals steeds gedreven T1 van de geel-zwarten.

Geef een reactie