logo Casalina

Sporting Kampenhout begint in de middenmoot

Sporting Kampenhout begint in de middenmoot
Sporting Kampenhout, Brusk is bovenaan de derde van rechts Foto: Jeroen Goolaerts, Sporting Kampenhout

Bij eersteprovincialer Sporting Kampenhout zijn de resultaten tijdens de seizoensstart onder de verwachtingen gebleven. De blauw-gelen staan momenteel in de middenmoot met een zes op twaalf. Aanwinst en aanvaller Brusk Er (23) liep tijdens de voorbereiding een polsbreuk op waardoor hij pas in de wedstrijd op Liedekerke zijn opwachting kon maken. Daarna deed de tweede coronabreak nogal ongelukkig zijn intrede.

“De voorbereidingsmatch tegen Evere was nogal potig, ik werd zo vaak tegen de grond gewerkt dat ik veel op mijn pols viel en continu steun moest zoeken. Dat was blijkbaar zo veel dat er een breukje in de pols ontstond. Dat moest geopereerd worden, daar er naar dat beentje op zich al niet al te veel doorbloeding gebeurd. Had ik het zo gelaten, dan had ik er levenslang last van ondervonden. Na die operatie en zes weken gips kon ik beginnen trainen met de rest, ik had dat liever anders gezien”, wist de aanvaller die overkwam van VC Bertem-Leefdaal.

Als gevolg van zijn blessure miste de student maatschappelijk werk aan hogeschool UCLL Leuven de eerste drie speeldagen.

“We hadden die zes op twaalf zeker niet verwacht, niet dat we nu panikeren, allesbehalve zelfs. In Borght-Humbeek verliezen we. Veltem gaat daar op zijn beurt winnen en dan gaan wij op onze beurt zegevieren bij dat Veltem. Dat bewijst dat iedereen elkaar kan kloppen in deze reeks. Ik mocht in Liedekerke aan de wedstrijd beginnen, we kwamen daar aanvankelijk goed voor de dag en speelden toch wat kansen bij elkaar. Hun doelman kwam daar enkele keren goed tussen. We kwamen ongelukkig op achterstand en daarna viel het wat in elkaar bij ons. Die 4-0-cijfers waren overdreven, zeker op basis van onze eerste helft”, gaf de pechvogel mee. “We moeten bij de herneming van de competitie om te beginnen al onze thuismatchen winnen, zo kunnen we beginnen met naar boven te kijken in de stand. Niets is zeker omtrent het nieuwe competitiebegin. Het is wel jammer dat ik uitviel tijdens de voorbereiding en de eerste wedstrijden bij de club miste. Dat je zo’n seizoensbegin meemaakt als speler bij je nieuwe club, dat is verre van ideaal.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *