logo Casalina

Sporting Erps Kwerps trekt nieuw elftal aan om ambities te onderstrepen

Sporting Erps Kwerps trekt nieuw elftal aan om ambities te onderstrepen
Sporting Erps-Kwerps anno 2022-2023

Sporting Erps-Kwerps ambieert net zoals het voorbije seizoen om beter te doen als het jaar voordien, voor eindronde en eventuele promotie halen ze hun neus niet op. Het voorbije seizoen kwamen ze uit op plaats zes, maar speelden ze eindronde na het binnenhalen van de tweede periodetitel. In het tussenseizoen versterkten de geel-blauwen zich met elf spelers, op offensief vlak komt er ervaring met spits Kevin De Backer die voorheen voor VK Berg-Op vaak de netten bol zette, hij komt over van tweedeprovincialer KCS Machelen.

Als trainer werd gekozen voor een nieuwe naam. Miguel Ska kwam over van Kampenhout B en kan mooie adelbrieven voorleggen door zijn goede werk bij de jeugd van Kampenhout.

“We willen beter doen in vergelijking met vorig seizoen. Gezien de sterkte en breedte van de kern zou dat wel moeten lukken, denk ik. Hopelijk kunnen we de competitie goed inzetten. Na een stevige voorbereiding met buiten de Beker van Brabant teams uit de buurt die we vriendschappelijk treffen, moet dat wel lukken”, klonk het vol vertrouwen bij T2 en sportief verantwoordelijke, Kristof Van den Brandt.

Transfers
In:
Kevin De Backer (Machelen), Malik Faiz (vrije speler), Cedric Nelissen en Vincent Laduron (beiden Weerde), Benoit Bonvin (Moorsel), Henry Mbongo, Anthony Baert en Brian Nshimyumakiza (allen vrije spelers), Maxim Wellens (KVC Haacht B), Geoffrey Vangrunderbeek (Wezemaal), Ingmar Liekens (Kortenberg) en Kenny Pauwels (VK Berg-Op).

Out: Quinten janssens (Sterrebeek), Isaac Warlop (stopt), Corentin Feys (Vossem), Kevin Laurent en Matthias De Troye (beiden VK Berg-Op).

Voorbereiding
Zo 06/08 16 uur Spek – Atlas Linter Beker van Brabant
Do 10/08 19.30 uur Spek – Berg-Op
Zo 13/08 16 uur Waanrode – Spek Beker van Brabant
Do 17/08 19.30 uur Spek – Meerbeek
Zo 20/08 16 uur Spek – Racing Meldert Beker van Brabant
Do 24/08 20 uur Kortenberg- Spek
Za 26/08 18 uur Kortenberg – Spek reserven
Zo 27/08 16 uur Toekomst Bunsbeek – Spek 16u Beker van Brabant
Za 02/09 start competitie 18 uur Woluwe- Zaventem B – Spek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *