Sportief Rotselaar en KVC Kessel-Lo 2000 schieten niets op met 0-0

KVC Kessel-Lo 2000 (l) kan Rotselaar (r) even van de titel houden

Rotselaar begon goed, na de rode kaart voor hun doelman in minuut 35 kregen ze het moeilijk. De bezoekers kregen kansen, Rotselaar was vooral in de slotfase gevaarlijk, de goals bleven uit. In de slotminuten een discutabele fase waarin invaller Morissens onderuit ging in het strafschopgebied van de bezoekers. De ref legde hem net ernaast voor een vrije trap.

De beginfase was voor de thuisploeg.

Rotselaar dreigde via Vanderstappen en Hambrouck, zo kwam Vanderstappen rond minuut tien alleen voor doelman Martinet die redde. Hambrouck werd na Leuvens balverlies diep gestuurd door Vanderstappen. Hambrouck miste doel. Kessel-Lo via Stienlet, die stuurde rond minuut twintig Houben diep. Zijn diagonaal schot vloog over. Op minuut 35 werd bezoeker Houben diep gestuurd. Goalie Van Oosterwijck kwam uit en net buiten zijn zestien kreeg hij de bal tegen de hand aangeschoten. Rood en de daaropvolgende vrije trap mikte Stienlet nipt naast. Net voor rust trapte die nog eens op doel maar ingevallen doelman De Weerdt pakte.

Na rust ging het op en neer, Leuvenaar Claes had iets na het uur de gevaarlijkste mogelijkheid.

Hij werd afgezonderd voor doelman De Weerdt en mikte in de kleine hoek. De Weerdt redde. Vanderstappen kwam nog op goal afgestormd via links, maar mikte voorlangs voor Rotselaar. De thuisploeg begon te drukken, Kessel-Lo rekende op de snelle omschakeling. Na een afgeweerde actie van het duo Houben-Casper, kwam de bal net buiten het strafschopgebied bij Witpas terecht, die rakelings over mikte. In extra tijd ging thuisspeler Morissens neer net in het strafschopgebied, de ref legde de bal net ernaast. Op corner kopte invaller Morissens over, nadien zag hij een schot in de handen van doelman Martinet verdwijnen. Het bleef 0-0…