Sportief Rotselaar B en KVC Kessel-Lo 2000 B spelen 4-4 gelijk!

KVC Kessel-Lo 2000 B en Sportief Rotselaar B (r) speelden 4-4 gelijk

Derdeprovincialer Sportief Rotselaar B en bezoekende vierdeprovincialer KVC Kessel-Lo 2000 B losten elkaar van geen vin. Bij de rust stond het 2-2 en na de reguliere speeltijd stond het 4-4. Rotselaar B leek het te gaan halen met 4-3 tot het thuisteam een vrije trap weg gaf in extra tijd en bezoeker Claes bedankte na enkele tussenstations voor de mogelijkheid en scoorde de 4-4!

De beginfase was voor Rotselaar B en dat uitte zich ook in de score.

Na een handvol minuten zette Sofrone zich achter een vrije trap, aan de tweede paal werd Lambrechts gevonden, 1-0. Op minuut tien opnieuw Sofrone, hij trapte de bal op doelman Martinet die redde. In de rebound belandde de bal finaal bij Morissens die afwerkte, 2-0. De bezoekers hadden blijkbaar deze achterstand nodig om op niveau te komen, ze begonnen prompt hoog en succesvol te drukken. Vankelecom, Vranken en Semmam kwamen beter in stelling, dat bewees deze laatste door te scoren na een collectieve actie. Amper een minuut later stuurt Morissens een enig mooie pass naar Maes die net over besluit. Op minuut 36 werd aan de bordeauxhemden een strafschop toegekend na contact van Morissens met Claes. Bekaert legde de elfmeter mooi binnen in de linkerbovenhoek, we gingen met 2-2 rusten.

Na de pauze was het offensieve aan beide zijden geenszins gaan liggen.

Vijf minuten na de break vuurde Mutton af naar de rechterhoek, ervaren doelman Martinet werkte in corner. In de rebound kon Fillet de 3-2 binnenkoppen, de geel-blauwen voor de derde keer op voorsprong. Dit scenario bleef niet lang duren, bezoeker Van Aerschot maakte over de rechterflank de actie. Zijn voorzet belandde bij Vankelecom voor doel, die twijfelde niet, 3-3! Op het uur balverlies bij Leuvenaar Bekaert, Maes kon net niet profiteren. Invallers Vanhandsaeme en de jonge Bahendwa poogden enkele keren vanaf de tweede lijn te trappen, ofwel redde Rotselaargoalie Verbruggen ofwel belandde de inzet naast. Met nog een minuut of tien te gaan werd Mutton afgezonderd rechts voor doel, daar lag Martinet te wachten of toch zijn potentieel nageslacht. Weg kans en het spel lag even stil zodat hij kon bekomen van zijn redding. Morissens werd diep weggestuurd en werkte af in de rechterhoek, het leek de winnende treffer. Tot Kessel-Lo B in extra tijd een vrije trap kreeg. Van Den Broeck zette voor en uiteindelijk was Claes er om af te drukken en de 4-4-eindstand te brengen.

Geen van beide teams en hun coaches leken na afloop tevreden met dit spectaculaire gelijkspel.

Doelpunten: 4′ Lambrechts (1-0), 10′ Morissens (2-0), 25′ Semmam (2-1), 36′ Bekaert (2-2 strafschop), 51′ Fillet (3-2), 57′ Vankelecom (3-3), 84′ Morissens (4-3), 91′ Claes (4-4)