Q8 tempo oil banner

 

logo Casalina

Spits Stef Ketels verkeert momenteel in bloedvorm bij BHS United

Spits Stef Ketels verkeert momenteel in bloedvorm bij BHS United
Ketels probeert vanuit alle hoeken op doel te trappen

Op elf wedstrijden tijd zit spits Stef Ketels (20) uit Boortmeerbeek al aan elf doelpunten en vier assists bij BHS United. Het voorbije weekend moest KFC Herent B eraan geloven met 4-1, Ketels realiseerde een hattrick en gaf een assist. Nu krijgt hij even tijd om uit te rusten daar zijn team een weekend bye te wachten staat.

De nummer negen speelde enkele jaren geleden nog bij KVC Haacht B in vierde provinciale.

“Ik heb deze evolutie bereikt door vooral hard te werken op training. Ik heb in Haacht moeilijke periodes gehad. Ik heb veel op de bank gezeten, onterecht in mijn ogen. Uiteindelijk door mijn kansen te pakken die ik toen kreeg ben ik blijven groeien en ben ik zo in de A-ploeg in tweede provinciale geraakt. Ik heb daar op training heel veel bijgeleerd van ervaren mannen en de trainers.
Ik heb ook mijn plan leren trekken op het veld.”

Ketels vindt stilaan zijn draai met zijn grote spitsbroeder Abbou.

“Het goede samenspel begint eraan te komen. Het was wat moeilijk in het begin, maar voorlopig draait het goed. Hij gaf me ook drie assists tegen Herent B. We voelen elkaar beter en beter aan en dat doet het beste vermoeden naar de toekomst toe.”

Stef Ketels (eerste van rechts) klaar voor de snelle omschakeling
Stef Ketels (eerste van rechts) klaar voor de snelle omschakeling

De zwart-roden van BHS United staan momenteel gedeeld derde met Tildonk.

“Als we de kans hebben om te promoveren, gaan we het zeker niet laten liggen, maar dat is nog ver af”, grapte de pocketspits. “We willen voorlopig zoveel mogelijk punten blijven pakken en dan zien we wel waar we uitkomen. We spelen deze weekend geen wedstrijd, deze pauze valt op een goed moment. We hebben enkele zware weken achter de rug en enkele geblesseerden kunnen nu volledig terug komen. In de toekomst wil ik nog meer werken voor de ploeg, zodat we punten kunnen blijven halen.”

Geef een reactie