logo Casalina

Spits Jorne Vanderstappen versterkt Sportief Rotselaar

Spits Jorne Vanderstappen versterkt Sportief Rotselaar
Jorne Vanderstappen heeft dit weekend iets te vieren

Spits Jorne Vanderstappen uit Aarschot verlaat na een kort coronaseizoen eersteprovincialer VC Bertem-Leefdaal en gaat aan de slag bij tweedeprovincialer Sportief Rotselaar. Ook flankaanvaller Furat Siddik komt de geel-blauwen versterken, hij verlaat op zijn beurt eersteprovincialer SC Aarschot.

“Voor mij lag Rotselaar geografisch makkelijker en met het werk als verpleegkundige valt het ook beter te plannen. Ik heb heel graag in Bertem gespeeld, maar met mijn diploma als verpleegkundige en het werk is het voor mij moeilijk om op zondagnamiddag te spelen.”, opent Vanderstappen die voor Bertem-Leefdaal in de Beker van België twee keer scoorde tegen Tubize. “Het was een heel kort seizoen in Bertem. Dat is jammer voor elke sportliefhebber en zelf vond ik het ook heel jammer omdat ik wel vond da ik goed bezig was. Ik pikte regelmatig mijn goaltjes mee. De wedstrijd tegen Tubize zal ik niet snel vergeten. Ik heb voor Rotselaar gekozen omdat het sportief enorm goed zit daar. Ze hebben een fijne kern en een fijne staff. Ik heb er een heel goede babbel gehad en vond het een supergoede accommodatie. Het is een club die zeker enorm veel potentieel heeft om binnen een enkele jaren een vaste waarde te worden in eerste provinciale.”

Op dit moment is Vanderstappen volop bezig met het opstarten van zijn werk als zelfstandig verpleegkundige.

“Daar heb ik nu even mijn handen mee vol. Ik ga terug het beste van mezelf geven en goed op tijd starten aan mijn voorbereiding zodat we met Rotselaar een mooi seizoen tegemoet kunnen gaan. Het is nog even, maar ik zie het nu al enorm zitten.”

Flankaanvaller Furat Siddik krijgt bij Sportief Rotselaar een kans om zich te bewijzen in de eerste ploeg in tweede provinciale. Het voorbije korte coronajaar zat hij steeds bij de matchselectie van vijftien bij eersteprovincialer SC Aarschot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *