logo Casalina

Spits Ilias Benamar verlaat Olympia Wijgmaal voor Hoger-Op Bierbeek

Spits Ilias Benamar verlaat Olympia Wijgmaal voor Hoger-Op Bierbeek
Het was het voorbije seizoen net niet voor de inglijdende Benamar

Krachtige spits Ilias Benamar verruilt Olympia Wijgmaal dat zakte naar derde amateur voor ambitieuze eersteprovincialer Hoger-Op Bierbeek. Hij wil volgend seizoen eindelijk nog eens knallen en de groenen naar de hogere contreien van het klassement brengen. Het project bij Hoger-Op stond hem onmiddellijk aan.

Pas in de slotfase van voorbije competitie nam de twintiger deze beslissing.

“Ik ben klaar voor deze nieuwe stap in mijn carrière. Ik heb nog net voor het einde van voorbije seizoenseinde het zekere voor het onzekere genomen. Het project bij Bierbeek stond me onmiddellijk aan, we zaten snel op dezelfde golflengte. Hun ploeg is tegenover voorbije jaargang verandert en er zou flink wat ervaring bijkomen. Ik mik op een succesvol seizoen , dat kwam er bij Olympia niet helemaal uit deels door blessures”, verklaarde de afwerker die in Vilvoorde woont.

Benamar is gemotiveerd om Bierbeek vooruit te helpen.

“Hopelijk beleven we een goede voorbereiding en komt corona geen roet in het eten smijten. Ik heb sportief gezien de ambitie om de top te spelen in de reeks. We mikken op een eindronde en wie weet eventueel meer, maar dat moet de tijd gaandeweg uitwijzen. Ik verwacht flink wat mooie affiches met flink wat sfeer, want daar doe je het als voetballer toch een beetje voor.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *