logo Casalina

Sparta Haacht Statie recht de rug bij de Greunsjotters Vossem

Sparta Haacht Statie recht de rug bij de Greunsjotters Vossem
Senne Noppen bovenaan derde van links scoorde en maakte een goede indruk

Verdediger Senne Noppen (20) uit Werchter maakte in de vijftigste minuut de 1-1 voor Sparta Haacht Statie op bezoek bij de Greunsjotters Vossem. De thuisploeg hield goed stand, maar na het uur vonden ze het bij de groen-witten welletjes en schakelden ze een versnelling hoger. Dat resulteerde in een 2-5-eindscore.

De eerste helft was voor Vossem, ze scoorden uit een corner. Sparta kwam heel gretig uit de kleedkamer en realiseerde de 1-1. Na de 2-1 volgde een stevige reactie van de bezoekers

“Zij waren de beteren in de openingshelft. Ik kon na rust met een afstandsschot de 1-1 aanbrengen. Na onze 2-2 gingen we er vol over. Ze kregen geen mogelijkheden meer en zo liepen we uit tot 2-5. Dat deed nog eens deugd. Hopelijk kunnen we het seizoen afsluiten met een zes op zes. Volgend weekend gaan we naar de Stormvogels Haasrode B en op de slotspeeldag ontvangen we Standaard Meerbeek voor een heuse topper. Die willen we zeker winnen om thuis mooi af te sluiten.”

Noppen blikte kort terug maar tegelijk ook vooruit

“We kampten het voorbije seizoen met vele blessures en dat viel soms moeilijk op te vangen daar we niet de breedste kern hebben. Als iedereen fit is, hopen we om mee te kunnen draaien in de top vijf. Hopelijk is dat volgend seizoen wel het geval”, besloot Noppen die twee seizoenen geleden overkwam van KAC Betekom, het is door corona zijn eerste volledige jaargang.

Geef een reactie