logo Casalina

Sparta Haacht Statie pakt uit met eigen gin, Groen-Wit

Sparta Haacht Statie pakt uit met eigen gin, Groen-Wit
Supportersclub Groen-Wit viert

Sparta Haacht Statie en zijn supportersclub Groen-Wit willen in deze voetbalarme periode ludiek uit de hoek komen en brengt een eigen gin op de markt. Een waar collector’s item voor de gepassioneerde voetbalsupporter waarmee ze hun club een hart onder de riem steken.

“Er zijn al zoveel eetdagen en allerhande verkopen van etenswaren. We wilden eens origineel uit de hoek komen. We hebben honderd van die flessen besteld, maar hopen uiteraard om er nog meer te kunnen verkopen. Het is een fles sterke drank van het type London dry gin. Het is natuurlijk de bedoeling om een centje in het laatje te bregen, maar fungeert ook als uniek hebbeding voor iedere echte Spartaan of iedere supporter met een voorliefde voor voetbal in deze regio. Het is ook het perfecte verjaardags- of eindejaarscadeau”, wist Nick Van Avondt, die in het hoofdbestuur van de voetbalclub zit en een lid is van supportersclub Groen-Wit.

Sparta Haacht Statie presenteert de Groen-Wit Gin!
Sparta Haacht Statie presenteert de Groen-Wit Gin!

Deze London dry gin komt qua smaak het dichtste in de buurt van NO.3 Gin, Bombay Sapphire, Beefeater, Gordon’s of zelfs een Tanqueray. Deze authentieke Groen-Wit Gin kost veertig euro per fles. Voor deze som wordt de Groen-Wit gin, coronaproof, aan huis geleverd. Het bestellen van dit speciale flesje kan gebeuren via twizzit.com/go/gin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *