logo Casalina

SNA Keiberg kent pech maar kijkt naar de toekomst

SNA Keiberg kent pech maar kijkt naar de toekomst
SNA Keiberg anno 2022-2023

SNA Keiberg kende de voorbije periode geen meeval met twee afgeketste transfers, een jeugdspeler die andere oorden opzocht en hun kapitein die een zware blessure opliep. Langs de andere kant konden ze voormalig profspeler Pieter-Jan Van Oudenhove (36) aantrekken.

“We hebben twee transfers voor volgend jaar die niet komen, ondanks dat ze getekend hadden. Dit zijn Bram Janssens en Sokchamrain Lem, beiden van Ramsel. Middenvelder Jenthe Guerry vertrok ondanks een verbintenis ook naar Herselt”, wist trainer Tom Simons. Guerry bracht zijn jeugd door bij Keiberg en kwam voorbije seizoen piepen bij de eerste ploeg.

De geel-zwarten zijn terug de transfermarkt opgegaan en hebben Pieter-Jan van Oudenhove (36) aangetrokken. Het is een middenvelder afkomstig uit Schaffen en die in de buurt van de club woont. Hij was voorheen actief onder meer Sint-Truiden, Dessel Sport, FC Eindhoven, Union SG en Geel. Hij komt over van Thes Sport B. Keiberg ontkent niet dat het nog spelers zou kunnen aantrekken, bij SNA gaan ze volgend seizoen herbronnen in derde provinciale. Daar willen ze bovenaan een rol spelen.

Kapitein en middenvelder Abdurahim Akca raakte op zijn beurt zwaar geblesseerd op bezoek bij reeksgenoot VC Houtem-Oplinter. Na een kwartier liep hij een zware blessure op. De ziekenwagen kwam hem zelfs op het veld halen in Tienen. Na onderzoek bleek dat hij een dubbele enkelbreuk opliep en dat zijn kuitbeen gebroken was. Hij werd geopereerd in het ziekenhuis in Diest, er werd een plaatje in zijn enkel gezet. Regiosport.be wenst de minzame Akca een goed herstel toe.

Geef een reactie