logo Casalina

SK Plenke Werchter startte de competitie met twee zeges

SK Plenke Werchter startte de competitie met twee zeges
Nicky Truyens in kalme toestand Foto: Lynn Vanoverbeke

Met een zes op vijftien bevolken de oranje-blauwen van SK Plenke Werchter een gedeelde zevende plaats in vierde provinciale C. Ervaren krijger en rechtsback Nicky Truyens uit Baal kwam vorig seizoen uit voetbalpensioen voor Plenke waar hij week na week met plezier actief is. Hij heeft al drie assists op zijn conto staan. In deze coronaperiode is het allemaal wat minder.

Hij was voordien vele jaren actief in de defensie bij KFC Baal, nu moet hij de gaten vullen bij de club gevestigd aan de Tremelobaan 21 in Werchter.

“We realiseerden een degelijk begin op en tegen KVC Kessel-Lo B waar we wel goed mee doen en 0-2 voorstaan. In het laatste half uur hebben we het toch nog uit handen gegeven, maar het spel was goed. Daarna winnen we verdiend tegen KV Tremelo B en om de week nadien roemloos de boot in te gaan tegen een sterk VC Bertem-Leefdaal. Dat is in mijn ogen de sterkste ploeg van de reeks. Dan winnen we verdiend tegen KVC Haacht B waar we een 0-2 achterstand nog rechttrekken en er als ploeg stonden.m Om van een goede start te spreken, moesten we winnen van Klim-Op Begijnendijk waar we pijnlijk met 1-0 verliezen. Het was geen goede match van ons, ook al hadden we de kansen voor de gelijkmaker. We zouden toch in de linkerkolom moeten eindigen met deze ploeg en als Borremans opnieuw fit is kunnen we dat zeker verwezenlijken. Blijkbaar ligt kunstgras ons niet want de thuismatchen winnen we op natuurlijk gras en uit op kunstgras verliezen we”, wist Nicky “Figo” Truyens.

Truyens onderhoudt momenteel zelf de conditie en zorgt in deze dubbele herfstvakantie voor zijn (b)engels Arthur en Sterre.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *