logo Casalina

SK Nossegem organiseert op zaterdag 13 augustus tweede editie van hun Springkastelendorp

SK Nossegem organiseert op zaterdag 13 augustus tweede editie van hun Springkastelendorp
Een klein overzicht van de springkastelen vorig jaar

Op zaterdag 13 augustus wordt tweedeprovincialer SK Nossegem terug omgetoverd tot een heus springkastelendorp. Na de succesvolle vorige editie konden ze bij de blauw-witten niet anders dan dit opnieuw organiseren. Met minstens veertien springkastelen en tal van randanimatie is ieder kind tot en met twaalf jaar van harte welkom! 

Op het vlak van randanimatie worden onder meer extra spelletjes en een schminkster voorzien. Voorts is er qua versnaperingen sprake van ijs, gekoelde dranken, hamburgers, … en meer! Voor slechts vier kunnen kinderen tot en met 12 jaar deze zaterdag zich tussen 13 en 19 uur komen uitleven!

Gezien de heersende en voorspelde warmte worden er schaduwplekken, ijs en genoeg water voorzien. Er zijn ook zeilen voorzien zodat de springkastelen gevoelsmatig niet te warm zullen aanvoelen voor de kinderen.

Ook de ouders kunnen zich uitleven na het springkastelendorp want de eerste ploeg speelt hun tweede wedstrijd in de Beker van Brabant. Iedereen paraat vanaf 19.30 uur aan en rond het veld van SKN in de Melsbroekstraat vanaf 19.30 uur. Tweedeprovincialer uit de andere reeks KFC Meise is de tegenstander van dienst.

Enkele springkastelen in de aanbieding
Enkele springkastelen in de aanbieding
Dit vierjarige meisje geeft zich helemaal in het springkasteel
Dit vierjarige meisje geeft zich helemaal op het springkasteel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *