logo Casalina

SK Nossegem groeit jaarlijks en ziet vier spelers komen

SK Nossegem groeit jaarlijks en ziet vier spelers komen
Bij SK Nossegem verwelkomen ze vier nieuwe gezichten Foto: SK Nossegem

SK Nossegem mocht de voorbije vervroegde transferperiode vier aanwinsten begroeten en zag voorlopig enkel middenvelder Dylan Vandiest verlaat de blauwen. Trainer Benny Nannan is tevreden met de versterkingen en wil stapje voor stapje de club hogerop brengen. Volgend seizoen zouden ze toch minstens in de linkerkolom moeten te vinden vallen. Aan enthousiasme zal het hen alvast niet ontbreken én in 2022 komt er een synthetisch kunstgrasveld eraan!

Benny Nannan blijft T1, hij wordt bijgestaan door T2 Maarten De Schepper en doelmannentrainer Nicolas Van Het Groenewoud. Sportief verantwoordelijken zijn Kenny Vermeiren, die stopt als speler en Tim Matyn. Middenvelder Dylan Vandiest keert terug naar ERC Hoeilaart. Maarten Vanhaesendonck beslist in de loop van de komende weken of hij blijft voetballen.

Keegan Witasse is de meest recente transfer van SK Nossegem, hij komt over van FC Melsbroek. Doelman Stijn Saerens werd overgenomen van streekgenoot VK Berg-Op. Robbe De Backer verlaat Sporting Kampenhout voor Nossegem, Menno Verheyden laat KFC Walem achter om richting Melsbroekstraat te gaan.

“We zijn een gezonde voetbalclub met ambitie en we proberen ook realistische maar ambitieuze doelen te stellen. We zijn van plan om ieder jaar te groeien en dat lukt ons tot nu toe relatief goed. We gingen vier jaar terug van derde naar tweede provinciale, de stap naar eerste is wel veel minder makkelijk”, opent Nannan. “Onze kern bleef grotendeels behouden. Met Robbe De Backer komt een sterke middenvelder over van Nossegem. Keegan Witasse is een jong talent waarin we geloven, een wissel op de toekomst. Menno Verheyden is een sterke linksvoetige verdediger. Keeper Stijn Saerens heeft al enkele watertjes doorzwommen en krijgt de taak om onze doelman Symen Greven van concurrentie te dienen en hem een drive te geven. Het DNA van onze nieuwkomers benadrukt ook dat van onze ploeg, we zijn benieuwd over hoe ze zich zullen manifesteren in onze sfeervolle groep.”

Wietse Jacobs, Wouter De Schepper, Tom Deliens, Dieu Merci Ditutala, Maarten van der Burgt, Thibault Borrens, Kevin Clauws, Mathias De Graeve, Thibou Michiels, Symen Greven, Mohamed Azhari, Shayker El Bay, Sam Van Loo, Lionel Segers, Jona Declercq, Niels Debacker, Sigi Bleyen en Arno De Pauw blijven Nossegem trouw.

In 2022 komt er een kunstgrasveld aan hun faciliteiten in de Melsbroekstraat.

“In de zomer van 2022 zouden we met de aanleg van ons synthetisch veld moeten beginnen. Dat is primordiaal voor de uitbouw van onze jeugdteams, enkel en alleen daardoor kunnen we veel meer jeugd aantrekken”, klonk het.

Één gedachte over “SK Nossegem groeit jaarlijks en ziet vier spelers komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *