SK Nossegem en Sportief Rotselaar delen de punten

Boogaerts (eerste van links) kopt de bal naar de linkerhoek

In een duel dat soms snel op en neer ging, kwam het thuisteam snel voor via de pijlsnelle Clauws. Rotselaar reageerde nog voor het half uur via Hambrouck. Beide teams kregen nog voldoende mogelijkheden om het laken naar zich toe te trekken, uiteindelijk moesten beiden tevreden zijn met een 1-1.

Op voorhand was SK Nossegem – Sportief Rotselaar, de derde tegen de tweede een interessante topper

In de beginfase kreeg Clauws een voorzet aan de tweede paal, hij maakte het af. Na flink wat tempoversnellingen op en neer. Enkele minuten voor het half uur vuurde Vanderstappen een afstandsschot af. Doelman Vanhalle moest een rebound aan Rotselaar toestaan. De bal kwam bij Aertgeerts die doorkopte naar Hambrouck, hij benutte die optimaal, 1-1! Op minuut 35 vuurde Cruydt een schot op doel af, doelman Van Oosterwijck ondervond hier geen problemen mee. Enkele minuten later ging Clauws alleen door, De Wever stopte hem af op de achterlijn. We gingen de rust in met 1-1.

Op corner kon Nossegem flink wat dreigen

Aesseloos tekende voor het eerste gevaar na rust. Zijn vrije trap vanaf links werd in de linkerhoek gestuit door goalie Vanhalle. Een vrije trap van Clauws ging in de kluts in het pak en belandde uiteindelijk op de linkerpaal. Doelman Van Oosterwijck behield het overzicht en pakte met een gelukje. Iets na het uur kwam een corner vanaf links bij De Becker, hij mikte overhoeks naar een medespeler. De SKN-verdediging werkte weg. In de 70ste minuut kwam een corner aan de tweede paal terecht bij Giel Boogaerts, Vanhalle stond paraat. Nossegemnaar Verbrugge zag zijn schot nog uit doel gezweefd. Na een collectieve actie trapte Foncke de bal in de handschoenen van Vanhalle. De slotkans was voor het thuisteam dat voor de gelegenheid in het grijs speelde. Na enkele tussenstations kwam de bal bij De Backer. Zijn kopbal aaide de rechterpaal.

Doelpunten: 2’ Clauws (1-0), 26’ Hambrouck (1-1)