Q8 tempo oil banner

 

logo Casalina

SK Nossegem bestaat 65 jaar en viert dat met zijn ex-spelers

SK Nossegem bestaat 65 jaar en viert dat met zijn ex-spelers
SK Nossegem eert oud-spelers met supportersreceptie

Het supportersorgaan van SK Nossegem “We Are Nossegem” organiseerde recentelijk een namiddag voor al haar supporters en sponsors. Ter gelegenheid van deze middag werd er ook op zoek gegaan naar ex-leden uit het 65-jarig bestaan van de club.

Via het sociale netwerk, gsm, cafébezoeken en de traditionele kanalen was er zicht op zo’n 250 spelers, trainers, bestuursleden en anderen. Daarvan daagden er voorbije zondag zo’n honderd op die onder een stralende zon herinneringen kwamen ophalen uit de tijd van toen.

De heren van WAN hopen de lijst verder uit te werken tot een instrument dat enkele malen per jaar kan ingezet worden om het huidige fanion elftal een hart onder de riem te steken. Uiteraard kon er ook niet voorbijgegaan worden aan het twintigjarige voorzitterschap van Piet Ockerman, die door het huidige bestuur in de bloemetjes werd gezet.

Na afloop van de plechtigheden werd er over gegaan tot een “ploegfoto” waarop alle oude gloriën samen poseerden. De middag werd afgesloten met een leuke wedstrijd van de huidige tweedeprovincialer die in de streekderby tegen ERC Hoeilaart een terechte 2-2 uitslag op het bord zette.

Geef een reactie