logo Casalina

SK Deurne mist start niet

SK Deurne mist start niet
SK Deurne op bezoek bij SC Aarschot B

SK Deurne miste zijn start in vierde provinciale B niet met een uitzege op SC Aarschot B. Na de eerste helft stonden ze 1-0 in het krijgt, maar in de tweede helft gingen ze erop en erover en werd het nog 2-4.

Trainer Tom Van Thielen zag het finaal nog goed aflopen.

“We hadden een goede voorbereiding achter de rug waarin ik hamerde op de combinatie opzoeken. We kregen op Aarschot een te vermijden strafschop tegen. Zij waren met hun lengte gevaarlijk op stilstaande fases, ik besefte dat het moeilijk kon worden. Toch brachten we naar mijn aanvoelen het betere voetbal”, opent Van Thielen. “Ik heb tijdens de rust wat moeten bijsturen. We moesten en zouden erop en erover gaan. We hebben goed druk gezet en scoorden dan drie keer op om en bij de twaalf minuten. Bij de 2-3 was het nog even bibberen, bij de 2-4 konden we het uitspelen. Het zat goed in elkaar bij ons. Op voorhand hoopten we wel op de zege, maar zij hebben geen slechte ploeg en ze zijn gevaarlijk op de omschakeling.”

De rood-witten ontvangen komende zondagnamiddag vanaf 15 uur Korbeek Sport.

“Voetballend moeten we van niemand bang zijn, hopelijk moeten we niet afrekenen met zware blessures. Hopelijk kunnen we opnieuw winnen tegen Korbeek, maar met minder fouten. Als we onze kansen afwerken, dan is het geen probleem. We gaan van onze eigen sterkte uit en willen zo hoog mogelijk eindigen in het klassement. Voorlopig bekijken we het van week tot week.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *