logo Casalina

SC Out-Hoegaarden definitief gered na forfait van FC Melsbroek

SC Out-Hoegaarden definitief gered na forfait van FC Melsbroek
De zes van de acht nieuwe spelers en nieuwe T1 Vrebosch bij SC Out-Hoegaarden aan het seizoensbegin

Voor wie de voorbije 48 uur op een andere planeet leefde nogmaals deze melding: eersteprovincialer SC Out-Hoegaarden moet deze slotspeeldag niet meer om het behoud spelen. Degradant FC Melsbroek smeet de handdoek voor de slotspeeldag op SC Out-Hoegaarden vanaf 15 uur en geeft forfait. Op deze manier komt Out-Hoegaarden op 39 punten en is het definitief gered. 

Het zag er goed uit in het seizoensbegin, de Brouwers kampeerden in de top vijf en sprokkelden flink wat punten. Door vele afwezigheden ging het na de winterstop steil naar beneden. Onverwacht moesten de groenen op de slotspeeldag vol aan de bak tegen Melsbroek, dat hij zeventigste bestaansjaar vierde, zo ver kwam het echter niet meer.

De afscheidnemende trainers T1 Mathias Vrebosch en T2 Nico Van Roost zullen samen met de spelers de bekerfinale meepikken in het gezelschap van wat lekkere pizza’s. Oorspronkelijk gingen ze naar de thuismatch van SC Out-Hoegaarden B tegen HO Testelt kijken vanaf 17.30 uur. De Testeltse bezoekers gingen akkoord om het aanvangsuur van deze wedstrijd te vervroegen naar 15 uur. Spits Kiki Bocevski nam al afscheid net zoals kapitein Robbie Dumoulin, deze laatste zal effectief afscheid nemen als speler maar dan uitzonderlijk met de B-ploeg.

Geef een reactie