logo Casalina

SC Keerbergen had enkele plaatsen hoger kunnen staan

SC Keerbergen had enkele plaatsen hoger kunnen staan
Kapitein Jordi De Cat (linksmidden) houdt de situatie in het oog

SC Keerbergen staat in vierde provinciale C op een negende stek na een vijf op vijftien. In deze reeks is nog wel helemaal niets gezegd na vijf speeldagen ze liggen amper vier éénheden achter op de derde plaats van Sporting Erps-Kwerps.

Middenvelder Jordi De Cat (24) speelt al sinds zijn jeugd voor de ploeg en schopte het ondertussen tot kapitein. Van kleins af aan stond hij in het doel, dat was tot de U21 het geval, vanaf toen verkoos hij de actie op het veld.

“We hadden tot nu toe zeker meer punten verdiend, tegen Tremelo B staan we 3-0 voor, boeken toe denk je dan. Tegen KAC Betekom waren we de mindere, maar hebben we goed het punt kunnen houden. Tegen KVC Kessel-Lo B en Bertem-Leefdaal B hadden we niets te zeggen, zij waren beter.”, wist De Cat die tot nu toe al vier keer scoorde, waaronder een hattrick tegen Veltem B, de enige match die ze tot nu toe winnend afsloten.

De spelers van de wit-blauwen onderhouden momenteel noodgedwongen hun conditie individueel.

“We gaan nu afgezonderd lopen en hebben uiteraard geen andere keuze. Ik ben benieuwd wanneer we terug samen kunnen en mogen trainen. Stel dat dit midden december is, dan heb je een week of drie om je klaar te stomen tegen het tweede weekend van januari wanneer de competitie eventueel van start kan gaan. Spelen we exact de helft van de competitie of spelen we alles en doen we door tot juli, alles ligt open wat mij betreft. Ik ben benieuwd wat het zal worden, waar ik wel naar uitkijk is het duel met KFC Werchter, dat is altijd leuk. In wat er van de competitie rest zal en kan het enkel beter”, besluit de loyale clubspeler van den Eska goedgemutst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *