logo Casalina

SC Aarschot B kan het KFC Werchter even moeilijk maken

SC Aarschot B kan het KFC Werchter even moeilijk maken
Cauwelier scoorde één van zijn drie goals

Op de derde speeldag in vierde provinciale E, de tweede en laatste op een woensdag, ging KFC Werchter met 1-7 zegevieren  op het veld van SC Aarschot B. Al aan de rust was de klus geklaard met een 1-4, even kon het thuisteam dreigen en de 1-2 aanbrengen. De wit-zwarten drongen even aan voor de gelijkmaker, maar het waren de roodhemden die uitliepen.

Al in de openingsminuut kreeg Cauwelier een lange pass in de voeten die hij in doel deponeerde, 0-1. Cauwenberghs werd een minuutje of 7 later diep gestuurd. Hij werkte gedecideerd af in doel, 0-2. Iets na het kwartier een voorzet vanaf links die terecht kwam bij Druppel. Zijn schot werd van de lijn gered door Van Loock. Bij Werchters balverlies belandde de bal bij Scoupreman, hij kon overhoeks scoren, 1-2 en Aarschotse druk op de ketel.

Scoupreman scoorde voor SC Aarschot de 1-2
Scoupreman scoorde voor SC Aarschot de 1-2

Hermans (bal voorlangs) en Serneels (kopbal naast op corner). Iets voor het half uur plaatste Cauwelier de 1-3 mooi overhoeks in de rechterhoek. Torreele zag een hoge bal de Aarschotse zestien naderen en maakte zich op voor de kopbal en klopte goalie Van Duijvendijk. 1-4 bij rusten gaan.

Druppel zag zijn schot gered
Druppel zag zijn schot gered

De tweede helft was amper begonnen en Cauwelier mikte een afstandsschot in de linkerkruising, 1-5. Voor SCA B trapte Taeymans naar de rechterpaal, maar doelman Michiels lag er. Cauwelier en invaller Valkenaers lieten de score nog oplopen. Met nog een kwartier te gaan plaatste Scoupreman de bal na een individuele actie in de hoek, Michiels redde. Claes trapte eveneens op doel, Michiels pakte en Werchter vierde de 9 op 9.

KFC Werchter vierde
KFC Werchter vierde

Doelpunten: 1′ Cauwelier (0-1), 8′ Cauwenberghs (0-2), 18′ Scoupreman (1-2), 28′ Cauwelier (1-3), 36′ Torreele (1-4), 46′ Verbiest (1-5), 55′ Cauwelier (1-6), 66′ Valkenaers (1-7).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *