SC Aarschot B en FC Averbode-Okselaar B spelen 3-3 gelijk

SC Aarschot B (r) en FC Averbode-Okselaar B deelden de punten

In vierde provinciale b maakten SC Aarschot B en FC Averbode-Okselaar B er vooral in de tweede helft een aangenaam kijkstuk van dat op en af ging. Op vijfentwintig minuten tijd werden toen vijf doelpunten gerealiseerd. Door het behaalde puntje blijven de bezoekers derde staan in de tussenstand, Aarschot B blijft in de buik van het klassement hangen.

In de eerste tien minuten ontstond er een misverstand tussen bezoekende doelman Schiffeleers en de laatste man. Gurung doorzag dit, kwam tussen en opende de score. Na het eerste kwartier kreeg Averbode-Okselaar enkele kansen, maar daarom nog geen doelpunten. Na rust maakten topscorer bij Averbode-Okselaar B Hendrikx en Lissens elk een treffer waardoor de blauw-witten op voorsprong kwamen. Vroom maakte daarna van dichtbij af, 2-2. Iets voor de zeventigste minuut werd Hendrikx diep gestuurd op de linkerflank, hij liep er flink wat meters en stormde op doel af. Hij werkte af in de verste hoek, 2-3. Aarschot B had het laatste woord, Vroom bracht de gelijkmaker aan, 3-3.

“We hadden kansen genoeg om de partij af te maken. In het eerste kwartier stonden we te slapen en kregen we onmiddellijk een doelpunt te verwerken. Daarna kregen we flink wat mogelijkheden, maar als je hem er niet in stampt, kan je niet winnen. Gelukkig gebeurde dat in de tweede helft wel”, wist trainer van FC Averbode-Okselaar, Kurt Laeveren.

Doelpunten: 8’ Gurung (1-0), 50’ Hendrikx (1-1), 52’ Lissens (1-2), 66’ Vroom (2-2), 68’ Hendrikx (2-3), 75’ Vroom (3-3)