logo Casalina

Robbert Vanderheyden scoort enige treffer tegen NV Keerbergen

Robbert Vanderheyden scoort enige treffer tegen NV Keerbergen
Robbert Vanderheyden in balbezit

Vanderheyden scoorde iets na het half uur het winnende doelpunt in een op zich gesloten wedstrijd. De rood-witten van KFC Rapide Wezemaal staan door deze nipte zege aan de leiding met enkele andere ploegen.

De aanwinst die samen met Laurenz Pijls overkwam van Sparta Haacht Statie drukte tijdens de voorbereiding zijn stempel en doet dat nu ook.

“Het was een vrij gesloten wedstrijd met weinig kansen voor beide partijen. Ik scoorde uit een zeer goed opgebouwde aanval op een voorzet van onze rechtsback Bryan Torbeyns. We hielden goed het slot op de deur achteraan en dit tot het einde van de wedstrijd. We kijken nu vooruit naar de match van volgende week tegen mijn ex-ploeg Sparta Haacht Statie. Ik ben benieuwd naar de gloednieuwe accommodatie en het weerzien met mijn goede vrienden. Dat zal geen simpele opdracht worden, elke match moet gespeeld worden. Opnieuw de drie punten pakken, is uiteraard de bedoeling. Uiteraard weten ze al een beetje hoe ik speel”, kijkt de matchwinnaar al enigszins vooruit. “Ik had voor het seizoen veel geloof in de kwaliteiten van onze groep, maar ik had de leiding in deze stand op dit moment niet pers√© verwacht. Ik sta dit seizoen iets aanvallender in vergelijking met vorig jaar, maar ik ben inzetbaar op verschillende posities”, wist de wendbare middenvelder van KFC Rapide Wezemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *