logo Casalina

Promovendus KRC Boortmeerbeek opent met zes op zes én acht goals

Promovendus KRC Boortmeerbeek opent met zes op zes én acht goals
Wellens (centraal aan de bal) viel goed in voor de geblesseerde Snauwaert

Wie had enkele weken gedacht dat KRC Boortmeerbeek na drie speeldagen in derde provinciale B mee de leiding zou delen met vijf andere ploegen? Na een 1-3-zege op VK Eendracht Eizer, klopten ze het voorbije weekend VK Langdorp thuis met 5-0.

Trainer Joey De Groof kan niet anders dan een blij man zijn.

“Na zes minuten zaten we op rozen en stond het 2-0. We zijn nooit in de problemen gekomen. Er werd gevraagd om Langdorp onmiddellijk onder druk te zetten en dat hebben we uitstekend gedaan. Onze nieuwe spits Ketels heeft bovendien vier doelpunten gemaakt. Ik ben uiteraard heel tevreden met deze droomstart, als promovendus is een goed begin belangrijk. Onze doelstelling was om een rustig seizoen mee te maken en om dan zo te starten, dat is mooi meegenomen. Het is ook goed voor de groep die goed is blijven trainen en de sfeer is er ondertussen top. De nieuwe jongens vinden ook snel hun draai. Ik kan niet anders dan tevreden zijn”, opent de voormalige middenvelder van KRC Boortmeerbeek.

Ze trekken volgende speeldag op zondagnamiddag op bezoek bij NV Lozenhoek Keerbergen.

“Dat is een goede en stevige ploeg. We kennen elkaar goed, het zal ginds niet makkelijk worden. We moeten uitgaan van onze eigen sterkte en proberen om daar iets te rapen. Wij kunnen met een zes op zes op onze naam en met een gerust gevoel naar ginds, niets moet en alles mag.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *