logo Casalina

Opsporing verzocht: de middenstip van voetbalclub Tielt-Winge 3000

Opsporing verzocht: de middenstip van voetbalclub Tielt-Winge 3000
Het voorlopige alternatief voor de middenstip van Tielt-Winge 3000

Dat de derby tussen Tielt-Winge 3000 en FC Meensel-Kiezegem in derde provinciale D leeft, is geen understatement. In de nacht van donderdag op vrijdag gingen drie “onverlaten” zowaar aan de haal met de middenstip van thuisploeg TW 3000, die in Sint-Joris-Winge is gevestigd. 

Op donderdagavond zijn er na de training drie personen op het veld geweest…

“Ik vind het ondanks de beperkte schade een ludieke actie en goede reclame voor de derby. Dat is ook een voorteken dat het leeft in Meensel-Kiezegem, dat belooft. De beer stak zijn kop in het zand en gaf de wind langs achter”, klonk het geamuseerd bij Tom Cerpentier. “We hebben ondertussen de opening opnieuw gedicht en een nieuw exemplaar van onze middenstip aangelegd zodat we het veld deftig kunnen bespelen.”

Tielt-Winge 3000 staat gedeeld derde met twaalf punten op achttien, naaste buur FC Meensel-Kiezegem bezet de zevende stek met een acht op achttien.

Deze nu al gekruide derby gaat deze zaterdagavond van start vanaf 19.30 uur. De wedstrijdbal wordt geschonken door Gunther Clinckx, Kris Cornelissen, Germaine Willems & Marianne De Mol.

Één gedachte over “Opsporing verzocht: de middenstip van voetbalclub Tielt-Winge 3000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *