logo Casalina

Once in a lifetime voor Crossing Vissenaken bij Sporting Lokeren-Temse

Once in a lifetime voor Crossing Vissenaken bij Sporting Lokeren-Temse
Crossing Vissenaken domineerde in de eerste helft

Crossing Vissenaken beleeft als derdeprovincialer een once in a lifetime experience. Na winst vorige week in de eerste ronde van de Croky Cup tegen de Naamse tweedeprovincialer RFC Rhisnois mag CRV deze zondag op bezoek bij Sporting Lokeren-Temse op het mythische Daknam. De club legt een supportersbus in voor deze verplaatsing, daarvoor zijn er nog plaatsen!

Donderdag werd nog geoefend op het veld van eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden. Dat resulteerde na een leuke oefenpot in een 5-3- verlies.

“Als CRV maken we ons uiteraard geen illusies voor de wedstrijd van zondag maar het wordt een belevenis voor onze spelers, de club en onze supporters. Sporting Lokeren-Temse is een echte traditieclub en heeft de ambitie om snel terug te keren naar het profvoetbal. CRV mist Brandon Wanyberg, Nicolas Lentini en Kyle Dewil als gevolg van blessures. Bovendien moet Axel Mommen geschorst toekijken na zijn twee gele kaarten van voorbije zondag in het Naamse”, klonk het bij Crossing.

De aftrap vindt zondagnamiddag om 16 uur plaats op Daknam. Er zijn nog enkele plaatsjes vrij op de supportersbus van Crossing Vissenaken. Geïnteresseerden mogen contact nemen met bestuur of de spelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *