logo Casalina

Olympia Wijgmaal B doet onderaan een goede zaak door KV Tremelo stevig te kloppen

Olympia Wijgmaal B doet onderaan een goede zaak door KV Tremelo stevig te kloppen
Olympia Wijgmaal B (rechts) scoorde er zes bij KV Tremelo

In de eerste helft bood KV Tremelo nog wat tegenstand. Na het aanbrengen van de 0-3 op slag van rust leek de weerstand gebroken bij de thuisspelende wit-zwarten. Finaal liepen de blauwen nog uit tot 0-6 en deden ze een meer dan prima zaak onderaan derde provinciale c.

Tijdens de opwarming viel bij de withemden kapitein Arne Van Loo uit, hij ondervond hinder van de bil. Hij werd als kapitein vervangen door Yarno Meerkens. Op de positie van Van Loo kwam Rymenams te staan. Al in minuut twee balverlies bij KVT rechts, Verbeek ging links door en trapte. Goalie Nauwelaerts haalde uit de linkerkruising, al een serieuze waarschuwing. Van De Velde poogt voor Tremelo oplossingen te zoeken op het middenveld, maar de Leuvenaars zetten hoog druk. Zelfs in die mate dat er rechts balverlies bij KVT aan te pas komt. Na een actie over links, kwam de bal voor, Surmont joeg de bal tegen de netten, 0-1!

Op het kwartier balverlies, een uithaal belandde de bal nog op de rechterpaal, in de rebound joeg Verbeek onbegrijpelijk naast het kader. Op de 0-2 moesten de toeschouwers niet lang wachten. Bij slecht uitspelen kwam de bal bij Surmont terecht die het geschenk met plezier aannam, 0-2. Boeckx probeert de snelheid van uitvoeren bij het uitvoetballen te verhogen, maar verder dan pogingen van net buiten de zestien kwam het thuisteam niet. Bij OW verdeelde en heerste middenvelder Vanempten met enkele keurige lange ballen. Net voor de rust een bal in de diepte op Somers. Hij wurmt zich tussen twee verdedigers door en legt de 0-3 binnen. In de tweede helft grotendeels van hetzelfde laken een broek en nog drie doelpunten, 0-6.

Doelpunten: 7’ en 17’ Surmont (0-1 en 0-2), 41’ Somers (0-3), 49’ Verbeek (0-4), 53’ Surmont (0-5), 81’ Bosmans (0-6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *