logo Casalina

NV Lozenhoek Keerbergen wil zich opnieuw laten gelden

NV Lozenhoek Keerbergen wil zich opnieuw laten gelden
Vijf van de zes nieuwkomers bij Lozenhoek Keerbergen

Aan de Lupinenweg in Keerbergen gaf plaatselijke derdeprovincialer NV Lozenhoek Keerbergen zijn nieuwkomers en ambities prijs. Bij de zwart-gelen werden zes nieuwe namen verwelkomd en werd top vijf naar voren geschoven als de ambitie voor volgend seizoen. Ook de reserven en de U21 mochten een woordeken placeren.

Trainer Kevin Verschueren balde zijn ambities in een speech, maar blikte ook terug naar het meer recente.

“We hebben een seizoen met flink wat pech achter de rug. De zes aanwinsten zijn enorm welkom. We verdienden meer dan die veertiende plaats in de eindranking. Toch ben ik enorm blij dat mijn spelers deze eindronde tegen Lembeek tot een goed gevolg brachten. Komend seizoen hopelijk wat minder pech en dan kunnen we het over een andere boeg gooien. In tegenstelling tot vorig seizoen willen we liever naar boven kijken in de ranking, in plaats van naar beneden. We mikken vol op top vijf, dat kan een vierde of eventueel een zesde positie opleveren, maar het moet zeker in de buurt komen”, legde coach Verschueren uit.

Voorbereiding
25/07 19.30 uur VC Rijmenam – Lozenhoek
27/07 19.30 uur KFC Putte – Lozenhoek
01/08 19.30 uur SK Peulis – Lozenhoek
05/08 16 uur KVZ Glabbeek – Lozenhoek Beker van Brabant
12/08 16 uur Lozenhoek – Rode Duivels Zoutleeuw Beker van Brabant
20/08 16 uur Boutersem United – Lozenhoek Beker van Brabant
24/08 20 uur SV Grasheide – Lozenhoek
27/08 16 uur Lozenhoek – SNA Keiberg Beker van Brabant

Nieuwkomers: Thibaut Van Eetvelde en Anton Bessendorfer (beiden Baal), Zou Jandubai (KVK Hooikt), Stef Coremans (Groen-Rood Katelijne), Reno Ottaviano (u23 Betekom), Dennis Janssens (Alberta FC Schilde).

De U21 van Lozenhoek Keerbergen zijn nog op zoek naar een trainer. Geïnteresseerden, ervaring én een Uefadiploma zijn mooie extra’s, kunnen zich melden via Dirk.Kaelen1@telenet.be. Ook extra spelers voor dit team zijn van harte welkom.

Indien u van plan bent om van uw eigen seizoensvoorbereiding een succes te maken, dan mag u zeker denken aan inspanningsfysioloog Bart van der Voort. Geef hem zeker een seintje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *