logo Casalina

NV Lozenhoek Keerbergen is aan nieuwe trainer toe, nog T2 gevraagd!

NV Lozenhoek Keerbergen is aan nieuwe trainer toe, nog T2 gevraagd!
Op de Lozenhoek hopen ze volgend jaar met de "nieuwe" trainer ook te kunnen vieren

Bij derdeprovincialer NV Lozenhoek Keerbergen moesten ze op zoek gaan naar een nieuwe trainer daar Christof Coeckelbergh in een project stapte bij vierdeprovincialer SC Duffel. Bij de geel-zwarten, gelegen aan de Lupinenweg, kozen ze voor T2 Andy Van Den Acker, om een plaatsje in de rangorde op te schuiven.

“Ik ga zelf bij SC Duffel T2 worden. Dit was een heel moeilijke keuze voor mij, maar bij SC Duffel kom ik kort bij huis terecht bij een ambitieus project. Ik heb hier nachten van wakker gelegen, maar ik heb dan uiteindelijk toch voor Duffel gekozen. Ik heb zo goed als altijd ginder zelf gespeeld en ik ken er iedereen”, reageerde Coeckelbergh die bij Duffel bij de veteranenploeg speelt en er T1 Christof Van Camp zal bijstaan.

Andy Van den Acker wordt hoofdcoach, zo meldde technisch directeur Kurt Mattheus die zelf vele jaren de Lozenhoek trainde.

“Deze kern blijft voor vijfennegentig procent samen, de overige vijf procent daarmee voeren we momenteel gesprekken en ook die gaan de goede richting uit. We tellen voorlopig, deels om die reden, ook nog geen nieuwe aanwinsten. Mochten er nog jongens vertrekken dan worden zij vervangen door nieuwkomers. Onze kern wordt uitgebreid met drie spelers jonger dan 21 jaar namelijk aanvallende kracht Galbusera, Van Oosterwijck en Leroy”, wist Mattheus. Bij de geel-zwarten zijn ze nog op zoek naar een T2. Ge├»nteresseerden kunnen zich bij deze steeds melden bij info@lozenhoekkeerbergen.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *