logo Casalina

Nog drie open trainingen bij YCT Demer en Dijle

Nog drie open trainingen bij YCT Demer en Dijle
YCT Demer en Dijle sprak de voorbije jaren al meermaals af in de Basdongenstraat om te trainen

Young Cycling Talent organiseert nog drie open trainingen voor jonge renners en wel de komende woensdag. Op woensdag 16, 23 en 30 september wordt er ’s namiddags afgesproken aan het stadion van KV Tremelo in de Basdongenstraat of aan de kerk van Langdorp.

De basis bijbrengen op de weg en in het veld.

Young Cycling Talent Demer en Dijle uit Tremelo bestaat al een handvol jaar als jeugdteam. Ze bekijkt als basis voor een doorstroming naar hogere leeftijdsreeksen een goede training en opleiding en dat begint soms als vroeg. Om de plaatselijke en misschien minder plaatselijke jeugd het wielrennen beter te leren kennen, roepen ze open trainigen in het leven op de komende drie woensdagen. Hierop zijn jongeren tussen vijftien en zeventien jaar welkom om zowel weg- als cyclocrosservaring op te doen. Basisvereisten om goed te kunnen starten zijn een prima conditie en degelijk materiaal.

Het afspraakuur voor aan het voetbalveld in Tremelo voor de wegtrainingen en in Langdorp voor de crosstrainingen is 14.30 uur. Op de weg volgt een ploegwagen de groep met reservemateriaal zodat pech tot een minimum kan worden herleid. Wie interesse vertoont in dit project kan de ploeg contacteren via demerendijle@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *