logo Casalina

Nino Somers al twee weken op rij één van de uitblinkers bij VK Linden

Nino Somers al twee weken op rij één van de uitblinkers bij VK Linden
Somers als éénmansmuurtje bij een vrije trap

Ongeveer tien dagen geleden scoorde Lindense nummer negen de winnende 2-1 tegen Bierbeek. Op bezoek bij KSC Grimbergen werd het andermaal 1-2, deze keer opende Somers de score in de eerste minuut. Met nog zeven minuten officiële speeltijd op de klok gaf hij de assist voor de winnende treffer aan Beka. Na deze zes op zes stegen de groenen naar plaats vier op amper een driepunter van de top drie.

“We verkeren al enkele weken in een goede flow, tegen Bierbeek kon ik de beslissende goal maken, daar was ik heel blij om. Nu maakte ik opnieuw een doelpunt en gaf ik een belangrijke assist op Grimbergen. Dit was belabgrijk om in de top vier te blijven. Borght-Humbeek was immers komen winnen op Bierbeek, we moesten zelf ook wel de drie punten buit maken”, besefte de twintiger in vorm. “We draaiden een heel seizoen goed en stonden zelfs even bovenaan. Dat was onverhoopt op voorhand. Daarna kregen we af te rekenen met pech en zakten we wat weg, gelukkig is er nu sprake van een kentering.”

De match op Grimbergen begon en eindigde op dezelfde manier, namelijk prima.

“Ik kon al enorm snel scoren, dat gevoel van opluchting kwam er snel, te snel. We leefden te ontspannen verder de match in. We gingen op hun niveau voetballen waardoor zij meer voet aan grond keren. Rond het uur kwamen ze gelijk, daarna wisten we dat het tempo omhoog moest. Met verschillende spelers speelden we een niveau hoger om zo het verschil te maken, dat loonde ook daar ik de assist voor de beslissende treffer kon geven aan Beka. We zijn heel blij met dit resultaat. Volgende speeldag ontvangen we Tervuren-Duisburg, ook dan moet er gewonnen worden om bovenaan te blijven meedoen”, wist Somers die ondertussen al aan tien doelpunten en vijf assists zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *