logo Casalina

Nick Carrez zal volgend jaar een druk seizoen beleven bij FC Averbode-Okselaar én KAC Betekom B

Nick Carrez zal volgend jaar een druk seizoen beleven bij FC Averbode-Okselaar én KAC Betekom B
Nick Carrez onderaan eerste vanaf links in Spartakleuren in 2021-2022

Vanaf volgend seizoen zal Nick Carrez de jonge kerels van Betekom B coachen in derde provinciale. Daar blijft het niet bij, als speler zal hij aan de bak komen als aanvallende kracht bij huidige tweedeprovincialer FC Averbode-Okselaar. Hij verlaat dus op het seizoenseinde de sportieve staf en spelerskern van eersteprovincialer KSC Grimbergen.

“Nick is een oude bekende bij onze ploeg. Hij was een aantal jaren geleden bij onze A-ploeg een succesvol speler én was reeds jeugdtrainer. Nick volgt Martijn Heiremans op die verscheidene jaren de ploeg professioneel heeft geleid. We bedanken Martijn Heiremans voor zijn jarenlange inzet voor deze ploeg en we zien zijn expertise graag terug in andere functie binnen onze club”, klonk het bij Betekom. “Gezien ik bij Averbode ga spelen, wat korter bij huisligt, had ik contact met Martijn om wat te helpen hier en daar. Hij gaf een te willen stoppen, voor volgend seizoen hebben ze me gevraagd of ik het dan wou overnemen. Ik woon op een kilometer van het veld, op zich is dat dus ideaal en combineerbaar met de trainingsdagen”, reageerde Carrez.

Carrez was in het verleden een speler bij de A-ploeg in Betekom en was er ook al jeugdtrainer. Tussendoor kwam hij uit voor derdeprovincialer Sparta Haacht Statie. Dit seizoen is hij nog actief als speler bij eersteprovincialer Grimbergen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *