logo Casalina

Negen nieuwe spelers voor Sporting Erps-Kwerps in een nieuwe reeks

Negen nieuwe spelers voor Sporting Erps-Kwerps in een nieuwe reeks
Sporting Erps-Kwerps zag voorbije zomer amper twee spelers vertrekken

Sporting Erps-Kwerps heeft zijn kern voor volgend seizoen uitgebreid met negen spelers, vooral in het aanvallende opzicht deden ze goede zaken. Ze mikken in hun nieuwe meer Brusselse reeks op een betere rangschikking dan het voorbije seizoen waarin ze vierde werden, kortom top drie staat op de verlanglijst.

Eddy Abbeloos krijgt niet onterecht andermaal het vertrouwen als hoofdcoach en ziet negen nieuwe gezichten op training

Matthias De Troye (Berg-Op), Ward Vangrunderbeeck (Steenokkerzeel), Daan Nootens en Runne Moens (beiden U21 Veltem), Noah Vanbever (Veltem B), Zeno Janssens (Tremelo), middenvelder Dave Popelier en zijn halfbroer Corentin Feys (beiden Bertem-Leefdaal B) en Raymond Rwabuzisoni (Racing Ans Montegnée) zijn de nieuwkomers. Middenvelder Rwabuzisoni speelde in het Luikse, maar verhuisde nabij Erps-Kwerps.

Michiel Wiers (Toekomst Bunsbeek) en Naim Bendella (KSC Keerbergen) zijn de enige vertrekkers. De club wil beter doen dat het voorbije seizoen waarin ze vierde werd.

“Het is een heel nieuwe reeks met daarin vele teams die we nog niet kennen. Het is eens iets anders dan wat we in het verleden gewoon waren. Het is daarom ook deels onvoorspelbaar. Ik zou zeker niet zeggen dat er minder goede teams in aanwezig zijn in vergelijking met vorig seizoen”, wist medevoorzitter Kristof Van den Brandt.

Buiten de A-ploeg in vierde provinciale hebben ze nog twee reserventeams. Voor hun reserveploeg B zoeken ze nog een gemotiveerde trainer. Het team traint wekelijks op woensdag in de vertrouwde Kasteelstraat. Geïnteresseerden mogen altijd een seintje geven op Kristof_vandenbrandt@hotmail.com

Hun voorbereidings- en bekermatchen verlopen als volgt…

28/7 19.30 uur FC Perk – Sporting Erps-Kwerps
4/8 19.30 uur SpeK – VK Berg-Op
7/8 16 uur Beker van Brabant Ramsdonk – SpeK
14/8 16 uur Beker van Brabant SpeK – Sporting Kortenberg
17/8 19.30 uur FC Melsbroek B – SpeK
18/8 19 uur Spek – Verbroedering Hofstade
21/8 16 uur Beker van Brabant Vlug Op Steenokkerzeel – SpeK
25/8 20 uur Herselt – Spek
28/8 16 uur Beker van Brabant SpeK – Toekomst Relegem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *