logo Casalina

Na zwaar ongeval moet Gigi Vandeuren haar Italiaanse droom even on hold zetten

Na zwaar ongeval moet Gigi Vandeuren haar Italiaanse droom even on hold zetten
Gianduja straalt in Italië, een beeld dat voor herhaling vatbaar is!

Voetbalster Gianduja Vandeuren uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver is op nieuwjaarsdag betrokken geweest bij een dodelijk ongeval in het eigen Onze-Lieve-Vrouw-Waver. De talentvolle voetbalster werd na een frontale botsing in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis, het UZA in Edegem. Ze onderging daar verschillende spoedoperaties. Haar toestand is nog steeds kritiek.

Het zware ongeval gebeurde op nieuwjaarsdag omstreeks 19 uur op de Berlaarbaan op de grens van Onze-Lieve-Vrouw-Waver met Koningshooikt.

“Zowel inwendig als uitwendig is er heel veel schade. Ze hebben haar uit de kunstmatige coma gehaald. Ze is een sterke jonge vrouw met een atletisch lichaam en is op dit moment heel hard aan het vechten. Gianduja is een goedlachse, sportieve, enthousiaste maar vooral een liefdevolle jonge dame die voor iedereen klaarstaat. Ze vertrok naar Italië voor haar voetbalcarrière, ze maakt deel uit van het team van Granzette, die in serie A competitie spelen. Ze heeft ongelofelijk hard gevochten om haar dromen achter na te gaan en haar carrière verder uit te bouwen”, klonk het bij de aangeslagen familie. “Het is een straffe madam met een sterke wilskracht en motiverende mindset. Het doet ons ongelofelijk veel pijn dat ze dit moet ondergaan. Wij zijn zelf nog wachtende omtrent de oorzaak van het ongeval”, werd bij de familie Vandeuren verteld.

Het parket onderzoekt de oorzaak van het ongeval waarbij nog een dertiger in de andere wagen om het leven kwam. Beide wagens werden in beslag genomen voor onderzoek.

“Via deze weg willen we ook iedereen bedanken voor de steun en de lieve berichten. Gezien de moeilijke situatie lukt het ons niet om deze allemaal te beantwoorden”, klonk het.

Www.regiosport.be wenst Gigi, haar gezin, familie, vrienden en sympathisanten veel steun en warmte toe in deze donkere tijden en hoopt dat het volgende artikel over haar opnieuw vurig en amibitieus mag zijn, zoals we van Gianduja gewoon zijn. Het artikel waarin ze haar dromen kenbaar maakte, kan je hier nog eens nalezen. Hopelijk komt hier spoedig een vervolg op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *