logo Casalina

Na twee seizoenen verlaat spits Stijn Baudet KCVV Elewijt voor ERC Hoeilaart

Na twee seizoenen verlaat spits Stijn Baudet KCVV Elewijt voor ERC Hoeilaart
Baudet (eerste van links) scoorde de voorbije jaren veel doelpunten

Powerhouse forward Stijn Baudet (32) uit verlaat na twee seizoenen KCVV Elewijt voor reeksgenoten in tweede provinciale A, ERC Hoeilaart. Net voor de winterstop nekte hij nog KFC Herent met een doelpunt in de 2-3-uitzege en diende hen zo hun enige nederlaag op anderhalf jaar tijd toe. Hij was aanvankelijk niet van plan om de groen-witten te verlaten, maar was gecharmeerd door de interesse.

Baudet heeft al flink wat clubs op zijn conto staan en bewees er overal zijn waarde.

Hij stak als tiener twee beloftentitels bij OHL op zak. Daarna volgden avonturen bij HO Veltem, Standaard Meerbeek, Wolfsdonk Sport, Union Lovenjoel, Sportief Rotselaar, VK Holsbeek, KCVV Elewijt en nu dus ERC Hoeilaart. Hij won ook de Zilveren Voetbal van HLN als topscorer in tweede provinciale een handvol jaren terug.

“Ik had eigenlijk niet echt de intentie om Elewijt te verlaten. Het is namelijk een schitterende club met ongelofelijke supporters. Dit wilt niet zeggen dat ik niet opensta voor nieuwe avonturen. We hebben dit seizoen al tegen Hoeilaart gespeeld. Het viel me op dat het een mooie en goede ploeg is, dat aantrekkelijk voetbal speelt. Dat gegeven ligt mij wel. Toen voorzitter Vandervoort mij contacteerde voor een gesprek, bestond er ook interesse van mijn kant uit. Ik voelde ook meteen veel vertrouwen van coach Vandevelde, waaruit bleek dat hij mij er volgend seizoen enorm graag bij wou”, wist de aanvaller die in Elsene woont. “Mijn volgende club ligt ook dichter bij de deur, hun logistiek en velden zijn enorm in orde en het is een leuk dorp.”

Een vertrek bij Elewijt betekent niet dat de motivatie zal zakken.

“Het bekend maken van deze overgang wil niet zeggen dat dit seizoen mijn gedachten al bij volgend jaar liggen. Mijn passage bij Elewijt zal pas geslaagd zijn met een promotie. Ik zal me nog elke minuut voor de volle honderd procent inzetten voor deze mooie club.”

Momenteel staat Elewijt tweede in tweede provinciale a met 37 op 48, ze volgen op acht éénheden van autoritaire leider KFC Herent.

Één gedachte over “Na twee seizoenen verlaat spits Stijn Baudet KCVV Elewijt voor ERC Hoeilaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *