logo Casalina

Na 8 mooie seizoenen neemt Marc Vanhaute afscheid van Steenokkerzeel

Na 8 mooie seizoenen neemt Marc Vanhaute afscheid van Steenokkerzeel
Steenokkerzeel Vlug-Op speelde goed maar vierde minder
Aan alle mooie liedjes komen een einde. Na acht seizoenen neemt hoofdcoach Marc Vanhaute afscheid van Steenokkerzeel Vlug-Op. Sinds maart 2015 staat hij aan het roer als T1 van KSVO. Gezien de mindere uitslagen ondanks goed spel en de nakende fusie met FC Perk besloot hij om te stoppen.

Het jaar dat hij overnam, stond Steenokkerzeel op een zestiende plaats en kon hij een degradatie naar vierde provinciale niet meer afwenden. Na drie jaar in het vagevuur te hebben gespeeld van de provinciale reeksen kon hij in 2018 terug de promotie afdwingen naar derde. Hier speelt Steenokkerzeel nog steeds nadat er vorige seizoen een mooie vierde plaats werd afgedwongen. De ploeg werd verstevigd om dit seizoen even goed te doen, ondanks het goede voetbal blijven de resultaten voorlopig uit. De blauw-witten staan momenteel tiende met een 17 op 42.

Gezien de komende fusie tussen Perk en Steenokkerzeel heeft Marc Vanhaute beslist om in schoonheid te stoppen bij Steenokkerzeel.

“Marc was een duiveltje doe al in Steenokkerzeel. Zo reed hij op een zondagmiddag, voor een wedstrijd , met zijn auto over het veld om dit op te rollen. Met open koffer weliswaar. Het resultaat mocht er zijn Al het opgeworpen gras belandde in zijn koffer. Zo organiseerde hij de voorbije vijf jaar succesvol een barbecue om de kas te spijzen en komt hij om de twee weken de lijnen kalken zodat de U17 hun wedstrijden op het A veld kunnen afwerken. Marc is een man met een gouden hart en wil voor iedereen goed doen”, klonk het bij de club.

Vanhaute zou het seizoen nog uitdoen, maar als een ploeg zich zou aanbieden, dan gaat hij de sprong maken. Hij is op zoek naar een ambitieuze club in derde of vierde provinciale om nog iets moois te realiseren. Geïnteresseerde club kunnen hem altijd contacteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *