logo Casalina

Middenvelder Sander Pauwels kiest voor avontuur bij VK Linden

Middenvelder Sander Pauwels kiest voor avontuur bij VK Linden
Sander Pauwels speelde amper drie matchen voor Houtem-Oplinter Foto: Caroline Noé

Na amper drie wedstrijden voor eersteprovincialer Houtem-Oplinter trekt beweeglijke middenvelder Sander Pauwels naar ambitieuze reeksgenoot VK Linden. Het vooruitzicht van een nieuw kunstgrasveld en verlichting in Linden in combinatie met enkele vrienden van Pauwels die er speelden, trokken hem finaal over de streep.

“Het was voor ons bij Houtem-Oplinter een heel kort seizoen, daar we maar drie wedstrijden konden afwerken door coronagevallen. We haalden daarin een punt en ik scoorde een keer en gaf dan nog een assist. Uiteraard is dat geen slechte statistiek, maar het was veel te kort. Er viel voor de rest niet al te veel van te maken, ondanks het te korte seizoen kan ik geen slecht woord over die ploeg uitbrengen. Het is jammer dat het zo moest lopen.”

Een combinatie van factoren leidde ertoe dat Pauwels verhuisde van Houtem-Oplinter naar Linden.

“Ik verhuis samen met mijn kameraad en ploegmaat van voorbije seizoen Timo Verbinnen naar Herent. De rit naar het Tiense zou te veel doorwegen, Linden is veel dichterbij. Enkele goede vrienden van me spelen er ook zoals Joren Loockx en Daan Rens. Ik schat VK Linden op kwalitatief vlak hoger in als Houtem-Oplinter. In gesprek met de Lindense voorzitter vertelde die me over het aanleggen van kunstfgrasveld en de installatie van verlichting. Die twee elementen spraken me absoluut aan en zouden ook aanwezig moeten zijn tegen de competitiestart. Ik kijk enorm uit naar volgend seizoen en voel me zelfzeker omtrent mijn slaagkansen. Op collectief vlak ben ik van mening dat we ambities moeten koesteren in de richting van de vijfde positie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *