logo Casalina

Meiden van Vrijheid Herselt B sloten heenronde af met 6-0

Meiden van Vrijheid Herselt B sloten heenronde af met 6-0
De meiden van Vrijheid Herselt B anno 20223-2024

De blauwen van Vrijheid Herselt B sloten de heenronde in derde provinciale C als vierde met 20 op 30. Ze besloten hun eerste competitiehelft met een 6-0-thuisoverwinning tegen voorlaatste KFC Verbroedering Alberta uit Geel.

De blauw-witten moeten in het klassement ongeslagen leider Rauw (33 op 33), tweede De Kempen (24 op 30) en derde Zammel B (22 op 30) voor zich uitdulden. Herselt B scoorde 30 keer en moest 18 treffers incasseren, goed voor een +12 doelsaldo. Het merendeel van de doelpunten werd gescoord door Margot Van Der Borght (8), Fien Janssens en Tahnee Vandervorst (beiden 5) en Lotte Goor (4), onder hun vier realiseerden ze dus 22 van de 30 goals.

Paulien Janssens, Amber Vranckx en Louise Weckx verzamelden allen het maximum aantal van 900 minuten speeltijd. Fair play staan ze ook hoog aangeschreven, ze moesten nog geen uitsluiting noteren in competitie en voorts amper drie gele kaarten. Van schorsingen was er dus evenmin sprake.

Hun volgende competitieduel spelen de meiden van Vrijheid Herselt B uit op zondag 13 januari vanaf 14.30 uur en dit op bezoek bij middenmotor Lille United B.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *