Q8 tempo oil banner

 

Meiden van FC Moorsel pakken een twaalf op twaalf!

Meiden van FC Moorsel pakken een twaalf op twaalf!
Onder andere deze meiden zullen de jeneverbar bedienen

De meiden van FC Moorsel komen uit in derde provinciale en vertonen flink wat ambitie. In hun vierde bestaansjaar mikken de oranje-zwarten op niets minder dan eindwinst van het kampioenschap. Dat onderstreepten ze met hun voorbije match, ze wonnen met 0-6 op het veld van Crossing Vissenaken.

Op Vissenaken scoorden Mette Tiesters en Sophie Tielemans. Tiesters realiseerde een hattrick en Tielemans twee doelpunten, een speelster van Vissenaken maakte nog een eigen doelpunt. Doelvrouw Hanne Tiesters is nieuw en komt over van KVK Tienen, ze claimde andermaal een clean sheet voor de oranjehemden.

“Ik bekijk Heide-Linter, Kessel-Lo en Machelen als onze grootste tegenstanders. We maken van de promotie, zelfs het kampioenschap ons doel. De moeilijkheid in onze reeks bestaat uit het gegeven dat B- of C-ploegen wel eens met speelsters uit hun eerste team komen opdagen, waardoor het soms wel wat moeilijk kan worden. Hun pluspunten zijn hun engagement, hun grinta en doelgerichtheid. Ze zijn leergierig en spelen al even, vier jaar, samen. Dat begint er stilaan uit te komen”, wist trainer Jonathan.

Geef een reactie