logo Casalina

Meiden Tielt-Winge 3000 verrassen ongeslagen leider OHR Huldenberg

Meiden Tielt-Winge 3000 verrassen ongeslagen leider OHR Huldenberg
Tielt-Winge 3000 wacht een eventuele competitiestart af, maar plande al oefenduel Credits Jens Loddewykx

De bezoeksters van OHR Huldenberg hadden op voorhand een 27 op 27 op zak en waren autoritair leider. Thuisploeg Tielt-Winge had tot dan één match verloren en nog twee te goed. In de slotfase maakte Tille Schoenmakers er nog 2-1 van en zo bleven de drie punten bij de rood-groenen die zo de titelstrijd in tweede provinciale nieuw leven inblazen.

Het eerste half uur was rood-groen getint, daarna kwam OHR in zijn spel en had het de bovenhand.

Ze kregen nog enkele grote kansen, maar Hagelandse doelvrouw Beke hield haar ploeg recht. Wat zo vaak gebeurt was in Tielt ook een gegeven, daar de winnende treffer aan de overzijde viel.

In minuut twee scoorde Tille Schoenmakers de opener nadat de bezoekende verdediging uit verband werd gespeeld, Lisa Vandenbosch leverde de assist. Op het half uur kon OHR gelijk maken via Siska Van Belle. De thuisspeelster hadden even last van concentratieverlies en daar waren de Huldenbergsen met een scherpe counter die ze afmaakten, 1-1. In de tweede helft ging het enorm op en af, doelvrouw Beke redde twee keer de meubelen. Tielt-Winge had het laatste woord en Mart Vandeberg infiltreerde vanaf het middenveld. Ze haalde de achterlijn en schilderde de voorzet op het hoofd van topscorer Evlien Broos. Ze kopte raak, 2-1 en de stunt werd gerealiseerd…

Indien de Tieltse meiden hun twee inhaalmatchen winnen tegen onder andere Zemst Sportief, dan delen ze de leiding met OHR met een 27 op 30. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *