logo Casalina

Meiden Heide Linter op zoek naar versterking en … een nieuwe trainer

Meiden Heide Linter op zoek naar versterking en … een nieuwe trainer
Sporting Heide-Linter heeft als enige club een vrouwenteam

Vrouwelijke derdeprovincialer Sporting Heide Linter is naar volgend jaar toe op zoek naar een nieuwe trainer. Uiteraard slaan de blauw-gelegetinte Hagelandsen nieuwe spelers evenmin af, maar de nood aan coach is het hoogste…

“We zijn vooral op zoek naar een nieuwe trainer. Nieuwe speelsters zijn uiteraard ook altijd welkom! We trainen op donderdag om 19.30 uur en matchen zullen zoals het voorbije seizoen, plaats vinden op een zaterdagnamiddag!”, wisten de Lintersen te vertellen die hun wedstrijden spelen aan de Bredestraat in Linter. “Onze doelen zijn zowel sportief als vriendschappelijk. Aan de top meedraaien is altijd leuk, het winnen van het kampioenschap dat is voor ons niet van te moeten! Vooral het plezier dat we ervaren tijdens de matchen, trainingen en na die activiteiten is voor ons het belangrijkste! Winnen is leuk maar de vriendschap is nog veel belangrijker!”, klonk het.

Geïnteresseerden kunnen hen bereiken via @dames_heide_linter op instagram en via Dames Sporting Heide Linter of Sporting Heide Linter vzw op facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *