Q8 tempo oil banner

 

logo Casalina

Manager Yannick Arnoets nam bij FP Aarschot twee wedstrijden over tot nieuwe T1 Penninckx ingewerkt was

Manager Yannick Arnoets nam bij FP Aarschot twee wedstrijden over tot nieuwe T1 Penninckx ingewerkt was
Arnoets omgeven door de spelers

Rony Penninckx is de nieuwe coach van Futsal Project Aarschot maar die wou zich deftig inwerken vooraleer hij voor de leeuwen werd gesmeten. Teammanager Yannick Arnoets nam twee matchen zijn taak over en deed dat met verve, getuige de behaalde zes op zes. Voorbije speeldag werd het 2-6 op FC Inter Huy en zo kon manager Arnoets na goede prestaties het roer overgeven.

“Of ik nu een kind van 6 of een A-kern coach. Ik doe alles even graag en met even veel passie. Futsalgericht heb ik in de voorbije tien jaar als speler veel geleerd van Nico Papanicolaou, Frank Lemmens en natuurlijk Bart Schapmans, elk met hun eigen specifieke kwaliteiten en toch behaalde ze in negen van de tien gevallen hun doelstellingen. Toch ben ik blij dat ik weer vanuit de tribune kan toekijken !”

Over de zijn perfecte rapport.

“Winnen was geen optie, het was een must en als je T2 een clubman is dan gooi je die niet voor de leeuwen in een moeilijke situatie. Ik nam over en met de hulp van T2 Stefan De Smet verliep dat best vlot. Deze spelersgroep moest eerst terug laten zien dat ze hun truitje wilde nat maken voor het embleem van de club. Sommige jongens zijn opgestaan in functie van het team en dat was prachtig om te zien, denk maar aan Aarschottenaar Rubenschüh die drie scoorde op twee wedstrijden tijd. Hij was recent terecht onze @vercom_projectontwikkeling man of the match.”

Over de toekomst wou Arnoets het volgende zeggen…

“Penninckx heeft ervaring en dat is wat wij op dit moment nodig hebben. Ook is FPA rond met versterking, ongeacht of wij de komende (zware) weken met duels tegen ZVC United Wellen, Grace Hollogne, Borgerhout, nog puntenverlies gaan meemaken zijn wij niet het type ploeg dat alles op haar beloop laat. De constante drang om je club en team te laten sterker worden moet altijd aanwezig zijn. Borgerhout is en lijkt misschien wel “untouchable” dit seizoen maar de prijs zal pas uitgedeeld worden op het einde van het seizoen.”

Geef een reactie