logo Casalina

Maak van Paaszondag een voltreffer met een VC Bertem-Leefdaal Ontbijtbox!

Maak van Paaszondag een voltreffer met een VC Bertem-Leefdaal Ontbijtbox!
De aankondiging van het VC Bertem-Leefdaal paasontbijt kleurt je dag!

Eersteprovincialer VC Bertem-Leefdaal heeft net zoals iedere voetbalclub af te rekenen met deze stevig uit de kluiten gewassen coronacrisis. Om een centje bij te verdienen organiseren ze op Pasen hun take away paasontbijt om de innerlijke mens danig te versterken. Je hebt de keuze uit drie soorten ontbijten, het ene al wat Bourgondischer dan het andere, met de opbrengsten zal onder andere de kas van de jeugdwerking gespijsd worden.

“Het zijn vreemde tijden nu COVID-19 hard toeslaat en het onze dagelijkse activiteiten hypothekeert. Al onze spelers zitten waarschijnlijk al vol ongeduld te wachten tot ze terug samen mogen voetballen met de kameraden, want het sociale contact is één van de belangrijkste zaken voor het welbevinden van onze jeugd. Ook voor de club zijn deze coronatijden zowel op sportief als op financieel vlak een zeer moeilijke periode. Het is een hele uitdaging waar we ons moeten doorslaan om het voortbestaan te kunnen garanderen, zoals zovele andere verenigingen momenteel. Daarom rekenen we op jullie steun!!”, klonk het bij VC Bertem-Leefdaal.

In samenwerking met Delhaize Terbank, Bier- en Wijnhuis, Taart en Zo en De Fruitschuur organiseren ze een Paasontbijt op zondag 4 april, want wat is er gezelliger dan met Pasen een lekker ontbijtje kant-en-klaar afgeleverd te krijgen of af te halen in hun kantine in de Dorpstraat. De hemelsblauwen bieden drie soorten ontbijten aan, hieronder kun je ermee kennis maken:

De B&L Kids Ontbijtbox kost acht euro en bestaat uit twee sandwiches, dan vervolgens een donut, brikje Cécémel, brikje Minute Maid, Nutella, confituur, Disney worstje, doosje Kellogg’s corn flakes, Petit Gervais, clemantientje en last but not least een chocolade paasfiguurtje.

Voor de B&L Ontbijtbox moet je vijftien euro tevoorschijn toveren. Dat doe je niet zomaar want deze bestaat uit een witte en een bruine pistolet, sandwich, croissant, flesje Minute Maid, Nutella, confituur, hesp, kaas, boter, hard gekookt eitje, yoghurt, La Vache Qui Rit kaasje, appel en voor de lekkerbekken chocolade paaseitjes van Milka.

Het neusje van de zalm is uiteraard de B&L VIP Ontbijtbox waarvoor je twintig euro neertelt. Het heeft dezelfde inhoud als de B&L Ontbijtbox wel met als extra’s een flesje cava, paassalade bestaande uit rivierkreeft, surimi, cocktailsaus en krokante groentjes, Camembert Président, peperkoek en homemade advocaat om het lekkere geheel af te ronden.

Wie nu al aan het watertanden is kan zijn of haar ontbijtbox bestellen tot 29 maart 2021. Op dit bestelformulier kunnen jullie de ontbijtbox(en) van jullie voorkeur en het aantal doorgeven. Meer info valt te vinden op https://vcbertemleefdaal.be/vc-bl-paasontbijt/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *