logo Casalina

Leider Standaard Meerbeek ontvangt tweede Rapide Wezemaal voor clash

Leider Standaard Meerbeek ontvangt tweede Rapide Wezemaal voor clash
Zal Meerbeekse kapitein Van Och zondagnamiddag juichten? We weten het rond 17 uur...

Leider Standaard Meerbeek ontvangt deze zondagnamiddag KFC Rapide Wezemaal, er bestaat slechts een verschil van drie punten tussen beiden. Dat is niet geheel abnormaal gezien de rood-witten een wedstrijd minder tellen. Is dit een titelmatch avant la lettre, zo hard willen de twee ploegen het niet op de spits drijven, maar een zege is voor beiden mooi meegenomen.

Meerbeeks kapitein Jordi Van Och blikt kort vooruit.

“In de tweede helft gingen we vorig weekend op en over Tildonk met die 2-7, in de eerste helft ging het gelijk op”, wist Meerbeekkapitein Jordi Van Och. “We verwachten tegen Wezemaal een tweede helft van een ander kaliber. Ze hebben een goed team bij elkaar gepuzzeld en kunnen perfect op ervaring een wedstrijd uitspelen, bij Tildonk ontbeerden ze die ervaring. Het is in mijn optiek te vroeg om over een titelmatch te kunnen praten, maar als we nu in een onderlinge confrontatie al kunnen winnen van hen dan zetten we een grote stap vooruit. Iedereen kijkt enorm uit naar de wedstrijd voor eigen fans tegen Rapide Wezemaal en dat is al even het geval. Ik ben benieuwd”, wist Van Och.

Ook Wezemaalse kapitein Willem Keuppens vertoont flinke ambitie.

“We gaan in eerste instantie van eigen kracht uit. We gaan met een basis aan voorzichtigheid en voldoende concentratie naar Meerbeek. Het ligt niet in onze stijl om ons aan te passen aan hen. Het is zeker een sterk collectief dat goede resultaten behaalde, ze staan niet toevallig mee bovenaan. Wij bekijken het week na week en willen zo hoog mogelijk eindigen en de clash op Meerbeek is de volgende stap daartoe. We willen deze wedstrijd winnen voor onszelf, het zal niet makkkelijk worden, maar we gaan er alles aan doen om dat te verwezenlijken. Ik scoorde vorig weekend voor het eerst, een offensief hoogtepuntje, normaal gezien blijft het daarbij in een normaal seizoen. We zien wel”, vertelt Keuppens.

Willem Keuppens zit er meestal kort op
Willem Keuppens zit er meestal kort op en ook hij mikt op winst

Geef een reactie