logo Casalina

Ladies KSC Mechelen starten met hernieuwde ambities aan het seizoen

Ladies KSC Mechelen starten met hernieuwde ambities aan het seizoen
KSC Mechelen uitgelaten na een winstpartij

De meiden van KSC Mechelen trekken komend seizoen met veel motivatie en de wil om te overwinnen het veld op. De competitie begint in Antwerpse eerste provinciale voor hen zaterdagnamiddag thuis tegen sterke tegenstander Kontich B. Trainer Yarno De Meyer werpt een blik over wat nog komen moet en toont flink wat ambitie.

Tegenover vorig seizoen zijn er zes nieuwe speelsters en vier vertrokken

“De voorbereiding is over het algemeen goed verlopen. In de loop van de eerste weken was het nog zoeken naar automatismen en de nieuwe speelsters inpassen. Nu staat er al wel iets, dat blijkt uit de 12 op 12 in de groepsfase van de beker. We hopen dat nu door te trekken naar de competitie. Zaterdag volgt de eerste speeldag tegen Kontich FC B. Direct een klepper!”, opende De Meyer.

Vorig seizoen werden de blauw-witten tweede in de competitie achter SV Noorse A, ze verloren ook de bekerfinale tegen hen

“SV Noorse promoveerde naar tweede nationale. Het doel is om te proberen evenaren wat zij vorig seizoen realiseerden. Wij gaan zowel in de competitie als in de beker voor het hoogste schavotje. We beseffen wel heel goed dat we het niet op een dienblaadje zullen krijgen en heel hard gaan moeten werken. We zijn ook erg op onze hoede voor de concurrenten die sowieso ook top drie als ambitie hebben zoals VC Moldavo B, SK Loenhout A, Kontich FC B, Antwerp Diamonds A, … Het zal een spannend seizoen worden!”, voorspelt de T1. “Uiteraard ben ik ook heel fier op wat we vorig seizoen gebracht hebben en op die behaalde bekerfinale! Ondanks de teleurstelling overheerst uiteindelijk wel fierheid. Ik hoop dit seizoen te bevestigen en vol voor het hoogst haalbare te gaan.”

In: Lore Torfs (Hove Sp.), Laura Vanholst en Jorunn Meeus (beiden VK Veldkanteva’s), Kari Verdoodt (KSK Heist), Linde Schowanek en Thalia De Roovere (KV Mechelen)
Uit: Helena De Bleser (FC VDP), Celine Van Der Goten, Laura Vanbecelaere en Amber Christiaens (allen gestopt)

KSC Mechelen anno 2021-2022
KSC Mechelen anno 2021-2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *