logo Casalina

Ladies FC Moorsel doen het goed als promovendus

Ladies FC Moorsel doen het goed als promovendus
FC Moorsel (r) ging weer met de punten lopen tegen de Veldkanteva's

Net zoals in de heenronde klopten de oranje-zwarten van FC Moorsel reeksgenoot de Veldkanteva’s uit Grimbergen. Als promovendus doen ze het in tweede provinciale meer dan degelijk met een zevende positie op 12 teams in de tussenstand. Nu was het wel een niptere operatie dan in de heenmatch, in de laatste 20 minuten werden de gelijkmaker en de winnende treffer gescoord via Amber Notebaert en Juliete Vandervelde.

Trainer Jonathan Roggeman is tevreden tot nu toe.

“Het was eerder al eens uitgesteld omwille van het onbespeelbare veld, ook nu lag het er niet top bij. Oorspronkelijk was dit een vrij weekend voor ons, daardoor misten we vijf speelsters waaronder drie verdedigers. Ik moest in de aanloop naar deze wedstrijd flink puzzelen. We kwamen 0-1 achter, maar begonnen beter aan de tweede helft. De duels werden harden, we drukten meer en ze kwamen er niet meer uit. Finaal wonnen we nog.”

Een wedstrijdbeeld uit de heenronde tussen FC Moorsel en de Veldkanteva's
Een wedstrijdbeeld uit de heenronde tussen FC Moorsel en de Veldkanteva’s

Momenteel staat FCM, maar plaats 5 is nog mogelijk.

“Het was de bedoeling om stand te houden in deze reeks en indien mogelijk de middenmoot te spelen. We hebben moeilijke weken achter de rug daar onze jonge speelsters examens hadden, die komen nu stilaan terug. Ik ben vrij tevreden omtrent de evolutie van mijn team. De meesten blijven ook naar volgend seizoen toe. We hebben met een match op vijfde SK Londerzeel zeker nog die positie in zicht, met nog een nog in te halen duel.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *