logo Casalina

KVV Scherpenheuvel Sport zet relance in met zomerkamp en KaféKVV

KVV Scherpenheuvel Sport zet relance in met zomerkamp en KaféKVV
KVV Scherpenheuvel Sport schrijft ook geen jeugdteams in voor 2022-2023 Foto KVV Scherpenheuvel Sport

Voetbalclub KVV Scherpenheuvel Sport wil dit coronaseizoen vol kommer en kwel afsluiten met een positieve en sportieve noot. De club organiseert tussen 12 en 16 juli een heus zomerkamp, met een Europees kampioenschap voetbal voor spelers tussen zes en twaalf jaar, en enkele leuke activiteitenkampen voor kinderen. Daarnaast opent de club ook haar ‘KaféKVV’, een buiten-zomerbar aan de clubkantine in Schoonderbuken en dit tussen 13 en 16 mei, tijdens Hemelvaart.

“We kijken allemaal uit naar het nieuwe seizoen, dat hopelijk zonder coronaperikelen kan starten. Ondertussen willen we onze jeugd toch nog een leuk weekend bezorgen. Met het KaféKVV hopen we natuurlijk ook om opnieuw wat inkomsten te genereren. Want het voorbije jaar was werkelijk rampzalig op financieel gebied”, aldus voorzitter Lieven Simon. “Het voorbije jaar en seizoen lag goed als alles stil. Toch is de club inspanningen blijven verrichten om vooral onze jongens en meisjes maximaal te kunnen laten doortrainen, binnen de geldende maatregelen. Ik moet hiervoor de trainers en jeugdcoördinator van harte bedanken voor hun mooie werk. Onze club heeft een stevige traditie op vlak van jeugdwerking. Dat willen we bij deze graag in ere herstellen”, verwoordde voorzitter Simon het.

Zes jeugdploegen ingeschreven voor volgend seizoen

“We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. In principe kunnen we starten met 6 volwaardige jeugdploegen: U6, U7, U8, U9, U10 en U13. We hopen natuurlijk dat er zich nog meer jongeren aansluiten.”

EK Voetbal!

De club zet haar jeugdwerking daarom nog eens in de kijker met de zomerkampen die het organiseert tussen 12 en 16 juli. Voor de spelers en geïnteresseerden is er een heus EK Voetbalkamp. Daarnaast zijn er nog Twinkly, Sparkly en Shiny-kampen, dit allemaal in samenwerking met High Five. Dat zijn kampen met tal van leuke activiteiten voor de jeugd van verschillende leeftijden.

KaféKVV

Tijdens corona vonden er geen wedstrijden plaats en was de kantine gesloten, er waren als gevolg dus geen inkomsten. “Het zijn moeilijke maanden geweest voor vele sportclubs. We hebben enkele afhaal-eetdagen georganiseerd en we konden rekenen op de steun van de Vlaamse Regering, maar we zitten echt in overlevingsmodus”, wist de voorzitter.

De club ziet in de heropening van de terrassen een kans om opnieuw iets te verdienen en dat in de vorm van een Zomerbar, aan het terras van de clubkantine.

“We starten ermee in het verlengde Hemelvaartsweekend, tussen 13 en 16 mei. Op 15 mei organiseren we een klein afscheidsmomentje tussen ouders, spelers en trainers van de verschillende jeugdploegen. We hopen die zomerbar elk weekend te openen, tot aan de zomer.”

Nog even herhalen…

KaféKVV: vanaf 13 tot en met 16 mei  telkens vanaf 14 uur. Op 15 mei is er een toernooi met ouders en spelers voorzien en komt DJ Marble in actie.
Zomerkamp: vanaf 12 tot en met 16 juli met als thema het EK voetbal, info op https://www.high-five.be/kampen/2247

Meer info via lievensimon@outlook.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *